No, no m'he tornat vegana, però és que m'encanta investigar!
Aquesta recepta la vaig treure del bloc The Xixi's Club, una emprenadora vegana que ha obert un local al barri de Gràcia on ven plats vegans per emportar a un molt bon preu!!
Jo encara l'he de visitar, però es veu que les seves truites voooleeen!!! I clar, jo he hagut que anar a buscar la seva recepta ( o semblant ) per tastar aquesta meravella i he de dir que està realment bona! I perquè sé que és sense ou, que sino, no se que et diria....
Ingredients:
- 300 g espinacs
- 2 grans d'all
- Oli
Per la massa tipus ou:
- 50 g farina de cigró
- 50 g maicena
- 250 ml aigua mineral
- 1 culleradeta de llevat
- Sal i pebre
Preparació:
1. En una paella, daureu els grans d'all amb una mica d'oli i, seguidament, hi aneu afegint les fulles d'espinacs fins que hagin reduït i estiguin cuites. Reserveu.
2. Per la massa semblant al ou he de batre tots els ingredients dins una batedora, i afegir el farcit d'espinacs dins la massa.
Moment de coure-la.
3. A la web diuen que es cou com una truita normal, però com que jo la vaig veure bastant líquida i tenia por de que em surtís un nyap, vaig fer el que sempre faig quan no estic segura de si li podré donar la volta a la truita, la vaig coure al forn.
4. Poseu la paella directament al forn preescalfat a 180ºC i deixem coure uns 5-10 minuts. Quan toquem el centre i estigui quallat, ja podem retirar la truita i degustar-la com cal, amb un bon pa amb tomàquet i oli de tota la vida.
També es pot fer amb patata i ceba... amb el que vulgueu!
És una truita, però sense ou! Oi que sembla de veritat?
Tens intolerància al ou?? Aquí està la teva perdició a partir d'ara.....
Bon profit!
Que curiós això que no porti ou i que si no t'ho diuen no te n'adones eh?? una versió a tenir en compte doncs! un petó!
ResponderEliminarLa veritat que penses, és diferent, però no saps què és el que la fa diferent!! molt bona de veritat! petons
EliminarNo conec la cuina vegana.
ResponderEliminarAquesta truita ha d'estar saborosíssima, i la provaré.
una curiosa combinacion y la verdad q muy apetecible. me encanta
ResponderEliminarPer l'aspecte sembla una truita normal!
ResponderEliminarSegur que ha de ser ben bona, i molt nutritiva!
Ostres, lo del veganisme es tot una cultura. Personalment no em sembla pas una opció (tot i que la respecto totalment). Això sí, reconec que aquesta "truita" te bastant bon aspecte.
ResponderEliminarPetons!!
http://cuinademergencia.blogspot.com
Ostres! doncs sembla que porti ou!!! petó
ResponderEliminarUna tortilla muy rica Roser, yo también la hago con harina de maíz, cúrcuma, agua y pimienta, está muy rica. La verdad es que la primera vez que haces una tortilla sin huevos crees que no va a cuajar, pero está bien buena. Un besazo
ResponderEliminarDoncs, sí...a la vista sembla que porti ou. Ja tinc ganes de provar-la; la curiositat em guanya.
ResponderEliminarRoser , te quedo una tortilla muy buena y super sana
ResponderEliminarbesinos guapa
Qué curioso, es una opción que no he probado, pero ya me gustaría...
ResponderEliminar¡Abrazos!
Ostras si no lees la receta piensas que lleva huevo,muy buena aportacion y muy nutritiva¡¡
ResponderEliminarPeto
Una receta de 10
ResponderEliminarGràcies a tu he investigat què és exactament la dieta vegana!!!
ResponderEliminarBon cap de setmana!
Olga
Una tortilla estupenda, habrá que probarla.
ResponderEliminarBesos
Cocinando con Montse
sempre és bo investigar, ni que no tinguem cap tipus d'intolerància! petonets
ResponderEliminar