Sóc una apassionada de les quiches, nosé perquè mai en faig!
Aquesta vegada em sobraven espinacs, de la truita vegana anterior, i va ser perfecte aprofitar-les amb una mica de formatge de cabra i, aquesta vegada si, ous de gallines feliçes!!
Va molt bé per endur-se-la al tàper o per un pica pica informal amb els amics, perfecte per aquest estiu que ja el tenim a sobre....
Qui s'apunta a una quiche ben sanota acompanyada d'una clareta ben fresca??
Ingredients:
- 1 massa brisa refrigerada
- 300 g espinacs de bossa
- 3 ous
- 100 ml llet
- 100 g formatge cremós
- 100 g formatge de cabra
- Sal i pebre
Preparació:
1. Enfornem la massa brisa amb el forn preescalfat a 200ºC durant 15 minuts.
NOTA: punxeu TOTA la massa amb una forquilla per evitar que s'infli quan començi a coure's, i tapeu-la, dins el forn, amb un paper de forn o d'alumini per evitar que es dauri massa.
2. Reservem un cop passat els 15 minuts.
3. A part, a una paella, coem els espinacs fins que quedin ben petits. Els afegim a un pot per triturar-los juntament amb els ous, la llet i el formatge cremós. Salpebrem i ho afegim dins la massa brisa precuita.
4. Afegim les rodanxes de formatge de cabra per sobre, a modo de decoració i ho tornem a ficar al forn durant uns 20 minuts aproximadament. Sabrem si està cuita quan, tocant el centre de la quiche, aquesta no s'enfonsa ni està líquida.
I apa, la deixeu refredar i ja la podeu tallar com vulgueu, a quarts, a dauets......
Sempre és d'agrair menjar una pastís salat tan bo i ple de vitamines que ens ajudaran a mantenir ben morena i ben jove aquesta pell que tenim!!
Bon profit!
Que booo. M'encanten els quiches rotllo sopar informal. En tinc un pendent de publicar. petonets
ResponderEliminarJo també sóc una apassionada de les quiche i en faig ben poc, no sé perquè!! Aquesta teva fa salivera...he he he.
ResponderEliminarRoser , una buena salida para las espinacas , te quedo un quiche estupendo
ResponderEliminarbesinos guapa
A mi m'agraden molt les quiché però....no tinc costum de fer-ne!!! Només alguna vegada per algun sopar informal.. Aquesta ha de ser deliciosa!!!!
ResponderEliminarBona setmana!
Olga
La combinació espinacs-formatge de cabra queda molt bona!! en format individual queden super bé! petó
ResponderEliminarEl queso de cabra combinado con las espinacas es una mezcla ganadora, me encanta esta quiche Roser, una pasada. Besicos guapa
ResponderEliminarUau...un altra de les teves quiches que allarguen la meva llista de pendents..Quina amalgama més exitosa. M'encanta!
ResponderEliminarJo m'apunto a la quiche i a la clara!! i és que els espinacs m'encanten, i barrejats amb formatge de cabra ja em sembla algo tremendo!! un petó!!
ResponderEliminarUna quiche muy buena con estos ingredientes y que en version individual queda muy bien.
ResponderEliminarPeto
Aquesta quiche ens faria ben feliços a casa, boníssima combinació!
ResponderEliminarLa combinació dels espinacs i el formatge de cabra és sensacional.
ResponderEliminarI a mi també m'encanten les quiches :)
Este comentario ha sido eliminado por un administrador del blog.
ResponderEliminarLas quiches me gustan mucho y esta combinación de ingredientes me parece perfecta para hacerla. Te ha quedado buenísima!!!
ResponderEliminarBesos,