Veieu el programa del Dabiz Muñoz sobre el seu restaurant de 3 estrelles? El Diverxo?
La setmana passada se'ns queia la baba. I és que va anar a Tailàndia per aconseguir idees per fer la carta del seu restaurant al carrer, el Streetxo. Es va menjar mig país, i tots els plats feien una bona pinta....llet de coco, espècies a dojo, cereals, verdures....és tot un món ple de sabors.
A nosaltres, ens apassiona la cuina tailandesa. Per això, quan vaig veure al canal Cocina aquesta crema, no m'hi vaig poder estar, i vaig córrer a comprar els ingredients.
Ingredients:
- 500 g de pastanaga
- 1 ceba
- 1 patata
- 700 ml caldo de verdures Aneto
- 300 ml de llet de coco
- 1 culleradeta de gingebre en pols
- Oli d'oliva
- Pebre negre
- Suc de mitja llimona
Preparació:
1. Pelem i tallem la ceba, la patata i les pastanagues, i les afegim dins una olla amb un raig d'oli. Deixem que dauri uns minuts tot el conjunt.
2. Seguidament hi afegim el caldo de verdures, la llet de coco i el gingebre. Tapem l'olla i ho deixem bullir 30 minuts.
3. Quan hagi passat aquest temps, rectifiquem de sal si és necessari i hi afegim el suc de mitja llimona, que li donarà un contrast fresc. Triturem bé perquè ens quedi una crema ben fina.
4. Finalment, hi afegim un polsim de pebre negre i ja ho podem servir.
Calenta, tèbia, freda.....aquesta crema passa en qualsevol moment.
Bon profit!
La propera vegada que faci crema de pastanaga provaré de posar llet de coco, encara que no es el que mes m'agrada, però s'ha de provar!
ResponderEliminarM'agrada molt el programa del Dabiz Muñoz. Es un crack!
Petons
Els ingredients m'agraden, per tant segur que la crema també m'agrada amb aquest sabor orientals.
ResponderEliminarPetons.
Mira que bé!! Una sopa ben gustosa! :) Jo faig exactament la mateixa recepta amb carbassa en comptes de la pastanaga... a veure si una dia ho provo com tu.
ResponderEliminarUna abraçada
A casa també ens agrada molt la cuina tailandesa, aquesta crema de pastanaga ha de ser una delícia!
ResponderEliminarQueda molt bona amb el toc de la llet de coco, de vegades n'he posat a la crema de carbassa, de gingebre en pols no se per què sempre n'hi poso.... serà que en vaig comprar fa temps i s'ha de gastar... Una crema deliciosa! petons
ResponderEliminarRoser, que caldito mas bueno , me encanta como te quedo
ResponderEliminarbesinos
Una crema con toque diferente y que seguro que esta muy bien con esta combinación.
ResponderEliminarpeto