Segur que el nom us sona. És una recepta que corre per la xarxa i me l'he trobat publicat a molts blocs.
Representa un pastís de formatge (perquè dur formatge cremós) fet amb 3 ingredients molt simples: ous, xocolata blanca i formatge cremós.
I surt un postre entre pastís de formatge i flam ben curiós!
Amb tants pocs ingredients i una elaboració tan fàcil, ho havia de provar!!!
Ingredients (per un motlle de 15 cm):
- 3 ous
- 120 g xocolata blanca
- 120 g de formatge cremós
Preparació:
1. Escalfem el forn a 170ºC. Al mig hi incorporem un recipient amb una base d'aigua perquè es vagi escalfant.
2. Separem els rovells de les clares. Muntem les clares a punt de neu (fins que les clares no caiguin quan les posem cap per avall).
3. Al banya Maria, fonem la xocolata blanca a foc lent. Quan estigui fosa traiem el cassó del foc i hi afegim el formatge cremós. Ho incorporem bé fins que quedi una massa homogènea. Seguidament hi afegim els rovells i els incorporem bé a la massa també.
4. Ara és el moment d'incorporar les clares muntades. Les incorporem a poc a poc barrejant-ho amb l'espàtula fent moviments de dalt a baix, per tal d'evitar que baixi el volum del pastís.
5. Forrem un motlle amb paper de forn, i afegim la mescla del pastís dins. Ho introduïm al forn, dins el recipient amb aigua per fer el bany maria, i ho deixem 15 minuts a 170ºC. Després ho deixem 15 minuts a 160ºC i finalment 15 minuts amb el forn apagat.
Només faltarà deixar-lo refredar a temperatura ambient, esplosar-hi sucre en pols per sobre, i gaudir d'un postre tan deliciós i diferent com aquest.
Bon profit!
Ostres Roser, quin bé de Déu de pastís!!
ResponderEliminarPotser está en moltes págines d'Internet, peró es la primera vegada veig un pastís de formatge amb xocolata blanca... em sembla un auténtica passada!!
Petons!! i Bon profit!!
Aquest és deliciós, ja l'he fet 3 cops i segur que hi tornaré ;),. Un petó!
ResponderEliminarQuè original! la textura és bona?? ho dic per què els seus dolços tenen una textura estranya... ! però fa bona fila!! petó
ResponderEliminarLa textura és molt suau, com si fos una mousse. A mi m'ha sorprés positivament! Anima't!!
EliminarLa textura és molt suau, com si fos una mousse. A mi m'ha sorprés positivament! Anima't!!
EliminarRoser las tartas de queso me encantan, este tiene que estar muy rico con el chocolate blanco,besos
ResponderEliminarL'he de fer! de tant que corre per la xarxa algun dia arribarà al meu blog.
ResponderEliminarJo també l'he vist a molts blogs, a veure quan em decideixo perque tinc curiositat per aquest pastís.
ResponderEliminarPetons.
Sorprenent!!! És increïble el que es pot aconseguir amb tres ingredients!
ResponderEliminarPetons,
Olga
Jo també tinc pendent de fa temps fer aquest pastís, perquè realment és sorprenent! La pinta és ben bé de vici total.
ResponderEliminarDefinitivament...l'he de fer!
ResponderEliminarCada vegada que el veig ho penso i m'agafen ganes de fer-lo ja!
Ptnts
Dolça
Esta muy bueno y ademas fácil.Yo creo que a la mayoría nos pico la curiosidad y lo tenemos hecho y probado, por algo es uno de los mas vistos en youtube.
ResponderEliminarPetons
Increíble que salga algo tan rico con tan pocos ingredientes, qué pasada de pastel!!
ResponderEliminarAbrazos
quina bona pinta i smebla senzill de fer :) El probaré :) Petons!
ResponderEliminarRoser , que buena esta esta tarta y a ti te quedo genial
ResponderEliminarbesinos
Es una tarta que me llama muchísimo la atención, al final me animaré porque como dices son solo tres ingredientes y el resultado es tremendo.
ResponderEliminarbesos
Uau! No el coneixia encara ! Gràcies per compartir-lo! El faré segur!
ResponderEliminarEi, jo també vaig fer el pastís de formatge japonès, però crec que no portava xocolata blanca. M'agrada la idea... Sembla una delícia.
ResponderEliminarMarta