Buscar este blog

lunes, 19 de octubre de 2015

Sarsuela de peix i marisc

Fa menys d'un mes vaig assistir al Barcelona Degusta, una fira de gastronomia on els interessats podien conèixer les noves tendències i novetats dins el món culinari.

No m'ho podia perdre!!

Entre els estancs, hi havia el d'Aneto, rodejats d'olles plenes de caldo. Jo vaig aprofitar per tastar algun caldo que encara no havia tingut l'ocasió de provar, i com no, vaig repetir del caldo de nadal, és increïble com n'és de bo!

Finalment, i amb molt de carinyo, em van regalar el nou FUMET DE PEIX I MARISC que han creat per aquest nadal 2015!! I per fi he fet la prova nois! Jo m'imaginava un caldo de peix claret. Doncs no. És un caldo consistent de peix i marisc que dóna un molt bon sabor a mar a qualsevol plat.

Bona feina!

Ingredients (per a dues persones):

- 2 rodanxes de rap
- 2 rodanxes de lluç
- Sepiones
- Gambes
- Petxines (en remull amb sal)
- Ceba
- Pebrot verd
- Pebrot vermell
- 2 cullerades de salsa de tomàquet
- 2 alls
- Atmetlla
- Julivert
- 4 galetes
- Oli
- Sal


Preparació:

1. Passem per la paella les rodanxes de rap, de lluç, les sepiones i les gambes. Un cop daurat el peix ho reservem.

2. A la mateixa paella amb un rajolí d'oli afegim un all talladet, la ceba i els pebrots tallats finalment. Salem.

3. Quan el sofregit hagi agafat coloret, hi afegim la salsa de tomàquet. Seguidament el peix i el caldo, que haurem escalfat a part. Deixem bullir uns 10-15 minuts.

4. Mentrestant farem la picada amb all, julivert, atmetlla i galetes. Ho afegirem dins la cassola per tal de donar-li consistència al suquet.

I llest!

M'he deixat un ingredient!! La barra de pa!!


Gràcies Aneto per deixar-me tastar aquest fumet que serà l'èxit d'aquest nadal!

Bon profit!!

8 comentarios:

  1. Molt bona la teva sarsuela, m'agrada molt i es un bon plat pel Nadal.
    Jo ja tinc pensada la recepta amb aquest caldo, a veure si la faig ja.
    Petons.

    ResponderEliminar
  2. deliciosa la zarzuela que traes para chuparse los dedos y comer media barra de pan untando jeje y los caldos aneto són geniales,besos

    ResponderEliminar
  3. Una zarzuela fantástica y este fumet de Aneto lo he probado y esta muy bien
    Bss

    ResponderEliminar
  4. Roser, has aprovechado estupendamente este caldo, dan ganas de rebañar el plato y no dejar nada de nada...

    Petons!!!

    ResponderEliminar
  5. què bona la sarsuela! t'ha quedat amb u suquet per pecar amb un bros de pa...! Jo també he provat el fumet i està força bé! ens estalvia feina... que de vegades no en tenim massa...Bona setmana!

    ResponderEliminar
  6. M'encanten aquests productes que ens ajuden a guanyar temps. I si són bons i sans encara més! Aquesta sarsuela té una pinta espatarrant!
    Marta

    ResponderEliminar
  7. Jo m'ho vaig perdre...però aquest fumet l'he de tastar...les lloances que en feu fan venir ganes de tastar-lo.
    Ptnts
    Dolça

    ResponderEliminar
  8. Jo m'ho vaig perdre...però aquest fumet l'he de tastar...les lloances que en feu fan venir ganes de tastar-lo.
    Ptnts
    Dolça

    ResponderEliminar

GRACIES PEL TEU COMENTARI!!