Buscar este blog

lunes, 6 de julio de 2015

Púding de coca

A la feina, per la revetlla de Sant Joan, van portar 5 coques, per menys de 30 persones.

Com us podeu imaginar, van sobrar la meitat, i allà es van quedar 2, 3 i gairebé 4 dies. El divendres, vaig decidir donar-li una nova oportunitat i convertir la resta de coca seca en un púding ben bo perquè tots els de l'empresa el poguessin disfrutar.

I així, dilluns, vam poder tornar a disfrutar d'un flam-coca ben gustós.

Aquesta recepta la podeu fer amb la coca que us hagi sobrat per casa, bescuit, pa de pessic...i fins i tot pa sec, en aquest últim cas, necessitarà més sucre.

Ingredients (per a 10-15 persones):

- 1 l de llet sencera
- 8 ous mitjans
- 180 g sucre
- 400 g de coca (restes)

- Caramel per decorar


Preparació:

1. Triturem, a un cassó (olla) ben gran, la llet, els ous i el sucre. Quan estigui ben triturat hi afegim les restes de la coca seca esmicolada (el tamany depèn de vosaltres).

2. Afegirem la mescla de púding a un motlle rectangular on, prèviament, haurem afegit caramel a la base.

3. Deixem coure el púding al bany maria, a 180ºC durant uns 20 minuts (fins que al clavar un ganivet aquest surti ben net).

4. Deixem refredar a la nevera i llest per degustar.

Un esmorzar que converteix un esmorzar laboral en un esmorzar de luxe.

A la feina els va encantar!

Bon profit!

13 comentarios:

  1. Un bon aprofitament Roser i es que aquestes coques es sequen aviat i en forma de puding ben fresquet ara mateix bé molt de gust.
    Petons.

    ResponderEliminar
  2. Roser , muy buena idea , asi se comio y seguro quedaron encantados
    besinos guapa

    ResponderEliminar
  3. Una recepta de reaprofitament genial! perquè aquestes coques l'endemà ja estan regular... i així en púding segur que van tornar a recuperar l'esplendor!! un petó!

    ResponderEliminar
  4. Aquestes receptes d´aprofitament m´encanten! jo vaig fer secalls amb la coca...ummm...impressionants!.

    ResponderEliminar
  5. A mí me das cualquier flan con lo que sea y estoy encantada. Una receta de aprovechamiento ideal. Besos

    ResponderEliminar
  6. Roser, Una recepta d'aprofitament, per llepar-se els dits.

    ResponderEliminar

  7. Roser; Un molt bon aprofitament amb tos els ingradients que l'hi vas posar, havía d'estar molt i molt aprofitable.
    Salutacions Roser¡¡ :O)

    ResponderEliminar
  8. Una buena idea y queda rico rico este puding de coca¡
    petons

    ResponderEliminar
  9. Una molt bona opció per quan la repostarei ja no està com el primer dia. No s'ha de llençar res!!
    Petons
    Anna
    http://amossegadetes.blogspot.com.es/

    ResponderEliminar
  10. A casa volaria!!! som fans dels púdings i flams! s'ha d'aprofitar tot!!! petons

    ResponderEliminar
  11. A la coca le diste una nueva oportunidad y a tus compañeros una alegría tremenda cuando te vieron aparecer con este pedazo de pudin

    Abrazos!!!

    ResponderEliminar
  12. Hola Roser, gracias por tu visita, repasaré tus recetas y comentaremos.
    Saludos desde Tenerife.

    ResponderEliminar
  13. Hola Roser, gracias por tu visita, repasaré tus recetas y comentaremos.
    Saludos desde Tenerife.

    ResponderEliminar

GRACIES PEL TEU COMENTARI!!