És moment de descansar!
I marxo de vacances fins al setembre!! "Porque yo lo valgo!!"
Aquest any només tinc dues setmanes de vacances laborals, així que les disfrutarem a tope a les Açores! A veure si aprenc la seva cultura gastronòmica i us sorprenc amb plats diferents a la tornada! Que vindré carrega d'idees està assegurat!!
De mentres, us deixaré un recull de receptes fresques que m'encanten! Si en feu alguna, no dubteu en escriure'm i enviar la foto del plat, que m'encanta!
- Amanida grega amb llit de kataifi (pels qui vagin de vacances a Grècia)
- Amanida caprese (pels qui vagin de vacances a Itàlia)
- Amanida de vinagreta de préssec i farcells de pollastre (pels qui us agrada el bon menjar)
- Amanida trifàsica (pels qui us agrada combinar ingredients, com un trifàsic de baileys :))
- Pastís de tonyina i maionesa (ideal per tenir fet amb antel·lació i menjar-te'l quan arribes de la piscina/platja)
- Empedrat de bacallà (pels qui ens agrada les receptes clàssiques de la terra)
Us deixo amb idees, eh! No us queixareu!!
I vosaltres, on aneu de vacances?
Bon profit....i BONES VACANCES!!!
Bones i fresques propostes per aquestes vacances.
ResponderEliminarGaudeix del descans i sobretot de les Açores!! Ja ens explicaràs i portaràs noves receptes.
Petons.
Molt bons platets d'estiu.
ResponderEliminarGaudeix del descans, les vacances i de la teva familia.
Fins aviat.
Petons.
Uaaalaaa! Quin viatge! Jo marxaré a Flandes;: Brusel.les; Amberes, Bruges i Gant...aviam si em topo amb el Varoufakis a Brusel.les...jejeje! Bones vacances!!
ResponderEliminarMolt bones vacances!!! A xalar!!! Gaudiu plenament de l'estiu!
ResponderEliminarPetons,
Olga
Bon estiu!!! i tant que t'ho mereixes!!! petons
ResponderEliminarRoser , pasalo muy bien , disfruta , descansa y ven cargada de recetinas nuevas para que todas podamos aprender de ellas
ResponderEliminarbesinos