Buscar este blog

domingo, 11 de enero de 2015

Aprofitant torrons: Canelons de torró de crema farcits de crema blanca

Ara hem arribat a un punt en què ja estem tips d'estar plens, i farts de veure dolços per tots els racons de la casa.

Aquests dies us ensenyaré dues receptes per aprofitar els torrons de crema i els polvorons que no sapigueu què fer-ne.

Començem pel primer, inspirada amb una recepta de la Gemma:

Canelons de torró de crema farcit de crema blanca

Ingredients:

- 1 barra de torró de crema
- 100 g formatge cremós
- 1 cullerada de sucre
- 50 g xocolata blanca


Preparació:

1. Posem el torró entre dues fulles de paper vegetal, i amb l'ajuda d'un corró ho aplanem bé. Tallem la làmina de torró de crema amb quadrats, de manera que els poguem farcir i enrotllar perquè semblin canelons.

2. Fem la crema blanca desfent la xocolata blanca. Un cop desfeta la barregem amb el sucre i el formatge cremòs fins que ens quedi una pasta homogènea. La fiquem dins una màniga pastissera i farcim el torró amb aquesta crema. Enrotllem cada quadradet per formar un cilindre i ja tenim uns canelons ben vistosos.

Una altra manera de menjar torrons de gema.

Bon profit!

11 comentarios:

  1. bravo!!! quin postre mas original i bo.

    ResponderEliminar
  2. mmmmm!!! te que estar molt bo!!

    petons

    ResponderEliminar
  3. Otra combinacion tremendamente buena¡¡
    Buena semana
    Bss

    ResponderEliminar
  4. Farcits de formatge també molt bons! I ja tinc ganes de veure la panacotta de polvorons, je je je...

    ResponderEliminar
  5. Hola Roser, feliz año chiqui, que me he perdido por ahí y no te he visitado últimamente. Has hecho una receta de aprovechamiento estupenda, me parece muy dulce, pero seguro que está riquísima. Besos

    ResponderEliminar
  6. Confieso que estoy ya un poco saturado de dulces navideños, pero no me resistiría ni un segundo a probar estos canelones tan originales

    Abrazos!!!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Yo también lo estoy, de saturada. Ahora a terminar los restos y a empezar la operación bikini!

      Eliminar
  7. Quina imaginació! estic llegint receptes de reaprofitament de torrons i sou molt unes cuinetes molts originals!

    ResponderEliminar
  8. Buenas tardes Roser. Que manera tan rica y original de aprovechar el turrón que nos ha sobrado, estos canelones te han quedado estupendos y seguro que están para chuparse los dedos.
    Un beso Paco

    ResponderEliminar
  9. Una altra manera de reciclar els torrons de crema. Visca les receptes d'aprofitament!!!
    Ptnts
    Dolça

    ResponderEliminar
  10. Roser , que maravilla , estaba mirando como habias hecho el canelon y que sorpresa al ver que era el turron , eres una artista
    besinos guapa

    ResponderEliminar

GRACIES PEL TEU COMENTARI!!