Ara hem arribat a un punt en què ja estem tips d'estar plens, i farts de veure dolços per tots els racons de la casa.
Aquests dies us ensenyaré dues receptes per aprofitar els torrons de crema i els polvorons que no sapigueu què fer-ne.
Començem pel primer, inspirada amb una recepta de la Gemma:
Canelons de torró de crema farcit de crema blanca
Ingredients:
- 1 barra de torró de crema
- 100 g formatge cremós
- 1 cullerada de sucre
- 50 g xocolata blanca
Preparació:
1. Posem el torró entre dues fulles de paper vegetal, i amb l'ajuda d'un corró ho aplanem bé. Tallem la làmina de torró de crema amb quadrats, de manera que els poguem farcir i enrotllar perquè semblin canelons.
2. Fem la crema blanca desfent la xocolata blanca. Un cop desfeta la barregem amb el sucre i el formatge cremòs fins que ens quedi una pasta homogènea. La fiquem dins una màniga pastissera i farcim el torró amb aquesta crema. Enrotllem cada quadradet per formar un cilindre i ja tenim uns canelons ben vistosos.
Una altra manera de menjar torrons de gema.
Bon profit!
bravo!!! quin postre mas original i bo.
ResponderEliminarmmmmm!!! te que estar molt bo!!
ResponderEliminarpetons
Otra combinacion tremendamente buena¡¡
ResponderEliminarBuena semana
Bss
Farcits de formatge també molt bons! I ja tinc ganes de veure la panacotta de polvorons, je je je...
ResponderEliminarHola Roser, feliz año chiqui, que me he perdido por ahí y no te he visitado últimamente. Has hecho una receta de aprovechamiento estupenda, me parece muy dulce, pero seguro que está riquísima. Besos
ResponderEliminarConfieso que estoy ya un poco saturado de dulces navideños, pero no me resistiría ni un segundo a probar estos canelones tan originales
ResponderEliminarAbrazos!!!
Yo también lo estoy, de saturada. Ahora a terminar los restos y a empezar la operación bikini!
EliminarQuina imaginació! estic llegint receptes de reaprofitament de torrons i sou molt unes cuinetes molts originals!
ResponderEliminarBuenas tardes Roser. Que manera tan rica y original de aprovechar el turrón que nos ha sobrado, estos canelones te han quedado estupendos y seguro que están para chuparse los dedos.
ResponderEliminarUn beso Paco
Una altra manera de reciclar els torrons de crema. Visca les receptes d'aprofitament!!!
ResponderEliminarPtnts
Dolça
Roser , que maravilla , estaba mirando como habias hecho el canelon y que sorpresa al ver que era el turron , eres una artista
ResponderEliminarbesinos guapa