La recepta d'aprofitament d'avui pot fer-se tant amb polvorons com amb torrons. Amb polvorons, però, he de dir que queda molt bé!
Feia temps que tenia ganes de fer una panna cotta. Estava entre un flam de polvorons o una panna cotta. Com que els flams els tinc molt vistos, vaig pensar, un dia és un dia. Ja no vé d'un.
Ingredients (per a 4 postres):
- 200 ml nata per muntar
- 250 ml llet
- 250 ml llet
- 4 cullerades de sucre
- 3 polvorons
- 4 làminas de gelatina
- Vinagre de mòdena reduïda al Pedro Ximénez
- Mermelada de fruites del bosc La Fageda
Preparació:
1. Rehidratem les fulles de gelatina amb aigua freda.
2. Triturem la nata i la llet amb el sucre i els polvorons. Escalfem una mica de llet al microones, i quan aquesta bulli, hi afegim les fulles de gelatina escorregudes. Remenem fins la seva total dissolució i barrejem de nou tot el conjunt.
3. Ho fiquem dins de motlles de flanera fins que estigui totalment quallada. Mínim 6 hores.
4. Presentem el postre amb una cullerada de mermelada de fruites del bosc i una pinzellada de vinagre de mòdena reduït al PX.
Un plaer pels sentits.
Bon profit!
Buena y original idea para aprovechar las sobras y ademas tiene que estar bien bueno.
ResponderEliminarpeto
un lujazo de pana cota, tengo que probarla, un día es un día y también tenemos derechos a darnos un gustazo. Besotessss
ResponderEliminardesde luego q una maravillosa manera de aprovechar restos de las navidades. todo un acierto y muy buena pinta
ResponderEliminarUn aprofitament Nadalenc la mar de bo.
ResponderEliminarEn aquest bloc no es llença res ;) Excel·lent recepta Roser, una abraçada de l'equip!!
ResponderEliminarUnes postres d'aprofitament boníssimes!! a casa aquest any hem fet net de tot!! petons
ResponderEliminarYa estaba yo pensando en hacer un bizcocho, pero este postre también me tira, qué rico . Besos
ResponderEliminar