La temporada de figues està a punt d'acabar-se, per això no us podia deixar sense ensenyar un dels meus postres/combinacions preferides: mascarpone i figues!!
El vaig fer un dia que van venir uns companys de feina a sopar a casa, els dos els agrada molt la bona cuina i són apassionats del mascarpone, com jo.
Aquest pastís és la cosa més fàcil de fer, només heu de tenir la precaució de tenir-lo fer un dia abans millor que millor.
Ingredients (per a 6-8 persones):
- Una làmina de massa brisa
- 250 g mascarpone
- 150 g nata per muntar
- 2 cullerades de mermelada de figa
- Figues per decorar
Preparació:
1. Col·locarem la massa brisa dins un motlle rodó i la courem al forn durant uns 20 min, punxant la massa prèviament amb una forquilla perquè no pugi.
2. Mentre es cou la massa muntem la nata (que estarà ben freda de la nevera) fins que quedi densa, vigilant que no es torni mantega.
3. A un bol apart muntarem el mascarpone lleugerament, perquè perdi una mica de cos i quedi més cremós.
4. Amb l'ajuda d'unes varetes, incorporarem la nata muntada al mascarpone, vigilant que no baixi, juntament amb la mermelada de figa. Reservem.
5. Un cop la massa estigui cuita i refredada, afegirem el farcit de mascarpone i, finalment, les figues per decorar.
Una delícia deliciosa!
Bon profit!
que bo!!!!!
ResponderEliminarBen fàcil i vistòs: I molt bona la combinació de les figues amb el Mascarpone.
ResponderEliminarPetons.
Es una combinación muy acertada y que gusta seguro a la mayoria.
ResponderEliminarBona setmana
Mare meva, quin pastís! Quina combinació! Tota una delícia....
ResponderEliminarPetonets,
Olga
Roser , una tarta bien rica y sana , deliciosa
ResponderEliminarbesinos
Boníssima combinació! Llástima que durin tan poquet les figues...
ResponderEliminarLa combinación de higos y mascarpone me parece estupenda, tus compañeros de trabajo tuvieron que quedar más que satisfecho con este pastel
ResponderEliminarPetons!!
Potent, potent...jejeje...
ResponderEliminarBoníssim i fàcil de fer
ResponderEliminar