Us agraden les verdures al forn? A mi m'encanten, perquè són molt versàtils, perquè no tenen feina, perquè queden boníssimes, perquè es cuinen soles, perquè són fantàstiques!!
A mi m'encanta posar-hi albergínia, i aquesta recepta que us mostro es tot albergínia, i sense fregits.
És una versió de la italiana albergínia a la parmesana, però en aquest cas no hi he posat formatge parmesà ja que em venia de gust una altra cosa.
A mi m'encanta posar-hi albergínia, i aquesta recepta que us mostro es tot albergínia, i sense fregits.
És una versió de la italiana albergínia a la parmesana, però en aquest cas no hi he posat formatge parmesà ja que em venia de gust una altra cosa.
Ingredients (per 2-4 persones):
- 3 albergínies
- 400 g de salsa de tomàquet
- 100 g de formatge ratllat (en aquest cas era mescla de formatges per pizza)
- Oli d'oliva
Preparació:
1. Tallem les albergínies ben finetes amb l'ajuda d'una mandolina. Les posem a una safata de forn i les deixem coure uns 20 minuts a 200ºC, amb un rajolinet d'aigua i d'oli.
2. Un cop les albergínies estiguin fetes, anem a muntar el plat. A la base i posarem una mica de salsa de tomàquet, a sobre una bona capa d'albergínia, a sobre més salsa de tomàquet i formatge ratllat, i tornarem a posar una bona capa d'albergínia, de salsa de tomàquet i, finalment, cobrirem amb formatge.
3. Ho gratinem al forn uns minuts fins que el formatge es fongui i es dori.
I prou! És com una moussaka però sense carn. Hi podeu posar carn picada, pollastre, tonyina....imaginació al poder!!
És un plat molt versàtil per acompanyar-lo amb una bona amanida completa!
Bon profit!
Una lasaña bien sana y apetecible.
ResponderEliminarBss
Els ingredients m'agraden, es una lasanya que ve molt de gust.
ResponderEliminarPetons.
Roser , una lasaña diferente y super buena , ya lo creo
ResponderEliminarbesinos
Mare meva! Quina lasanya! M'encantaria poder tastar-la!
ResponderEliminarPetonets,
Olga
La berenjena es uno de mis ingredientes favoritos, las usamos mucho en casa. De esta manera nos encantan, me parece una lasaña estupenda
ResponderEliminarPetons!!
Que bona!!!!,amb el que m'agrada a mi l' albergínia... La faré segur!
ResponderEliminarPtnts
Glòria