Buscar este blog

lunes, 25 de septiembre de 2017

Gelat o sorbet d'albercocs

Avui us porto una recepta d'aprofitament, i no és una recepta qualsevol no, és un gelat, semblant al gelat de plàtan que vaig publicar abans de marxar de vacances. Per anar-vos donant idees.....

No us ha passat mai que heu hagut de tirar fruita perquè s'estava fent malvé i us ha fet molta pena??

Doncs aquí us porto la solució. És una recepta adaptada del llibre de la Elka Mocker. Us asseguro que si la proveu, tindreu sempre fruita congelada i es fa en 2 minuts, això si, heu de tenir una bona batedora.

Ingredients:

- 500 g de fruita congelada (albercocs, préssecs, mango...)
- 250 ml de llet vegetal, en aquest cas li vaig posar orxata de l'anterior publicació
- Menta


Preparació:

- TRITURAR I LLESTOS!

No pot ser més fàcil, oi?

A saborejar-lo!

Bon profit!


6 comentarios:

  1. I tant que es fàcil de fer aquest gelat i també molt bo. Bona idea amb orxata.
    Petons.

    ResponderEliminar
  2. Doncs si que en tenies d'albercocs! jo ja no en veig! amb el que m´agraden!

    ResponderEliminar
  3. Más fácil imposible y seguro que más rico tampoco!!


    Petons!!

    ResponderEliminar
  4. Muy buena idea, bueno y bien sano.
    peto

    ResponderEliminar
  5. Roser , que postre mas rico , me encantan los helados asi que este no va a ser menos
    besinos

    ResponderEliminar

GRACIES PEL TEU COMENTARI!!