Buscar este blog

lunes, 30 de enero de 2017

Estofat Detox de verdures dolçes amb curri

Avui us porto un plat d'aquells recomfortants!!! M'encanten les sopes amb textures. Per mi és un plat únic complet i ideal per anar a dormir amb una digestió gens pesada.

Aquesta la vaig treure del blog de receptes de la coaching nutricional Nuria Roura, m'encanten les receptes que té, n'he provat més d'una i em senten genial, a part d'estar boníssimes!

Ara que fa fresqueta i és temps de menjar calent, us animo a que proveu aquesta sopeta. No us defraudarà!

Ingredients (per a 2 plats recomfortants):

- 1 ceba
- 1 nap
- 2 xirivies
- 300 g carbassa
- un trosset de gingebre fresc
- 1 culleradeta de pasta de curri vermell (opcional)
- Sal marina
- Oli d'oliva


Preparació:

1. Saltejeu a una olla la ceba tallada a daus, amb un rajolí d'oli i una pisca de sal. 

2. Quan hagi agafat color, al cap de 10 minuts aproximadament, afegiu el nap, la carbassa i les xirivies tallades a dauets. Deixeu coure tot el conjunt 5 minuts i, seguidament hi afegiu el gingebre talladet ben finet, la pasta de curri (vigileu que és picant) i el caldo.

3. Deixeu coure uns 20 minuts i, finalment, servim amb cibulet per sobre.

Deliciosa, nutritiva, recomfortant!!

Bon profit!


8 comentarios:

  1. El cos és tan savi! ell mana...i agraeix receptes com aquestes. Jo he fet una mica de depuració. No ho he comentat a ningú i a la feina ja m´han dit quina pell més maca que tens...jejeje.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Que fort oi??? Sembla mentida que cuidant-nos una mica poden canviar tantes coses!! ànims amb la depuració!!!

      Eliminar
  2. Ja ho crec que ha de sentar bé, un plat lleuger l'agraeix el cos i si té sabor ens el mengem amb més ganes.
    Petons.

    ResponderEliminar
  3. Hmmmm, aquest plat es una delicia.!!!

    ResponderEliminar
  4. Un plat bo i si a més es depuratiu molt millor!!
    Petons

    ResponderEliminar
  5. A casa també portem uns mesets cuidant força l'alimentació, i i tant que el cos ho nota! m'emporto la recepta perquè a més de bona com tu dius ve força de gust ara que fa fred. Un petó!

    ResponderEliminar
  6. Desde luego un estofado bien bueno y sano.Me gusta y el caldo de alcachofas de Aneto ayuda mas todavía a ser detox.
    Petons

    ResponderEliminar
  7. Roser , que rico , un estofado de lo mas apetecible y sobre todo cuando tenemos un dia frio
    besinos

    ResponderEliminar

GRACIES PEL TEU COMENTARI!!