Buscar este blog

lunes, 2 de mayo de 2016

Pastís d'espinacs i salmó

L'altre dia vaig comprar 1 dotzena d'ous. Volia fer flam d'ou, que feia anys que no en feia i em venia molt de gust retrobar-me amb aquell sabor (que no es troba al supermercats, és clar).

Publicaré la recepta del flam d'ou la propera vegada, però aquest cop us porto una recepta que també es podria dir flam, però és un flam salat!!

Amb la resta d'ous vaig voler innovar i fer un plat salat amb un llom de salmó que em quedava al congelador i uns espinacs del hort del meu pare! Irresistible!!

Ingredients (per a dues persones):

- 3 ous
- 200 ml llet
- 100 g salsa tomàquet
- 200 g espinacs frescos
- 100 g salmó congelat
- sal, pebre i anet

- Maionesa i olives (per decorar)


Preparació:

1. Descongelem el salmó i el coem a la planxa, juntament amb els espinacs. També ho podeu bullir tot junt, però a mi m'agrada més fer-ho a la planxa, té més bon sabor.

2. Quan estigui cuit, ho posem dins un vas de batre juntament amb els ous, la llet, la salsa de tomàquet, la sal, el pebre i l'anet (al gust).

3. Ho triturem bé tot i ho posem dins un motlle per anar al bany maria.

4. Ho coem al forn (ja preescalfat) a 210ºC durant 30 minuts.

5. Ho deixem refredar i ho decorem amb una mica de maionesa i unes olives (per la presentació).

Al darrere un bon flam d'ou.... i a disfrutar!!!

Un sopar lleuger i complet amb una bona amanida!!

Bon profit!!

7 comentarios:

  1. Aquests pastissos salats queden molt bons, també queden bé fets al microones. Es un bon sopar o dinar.
    Com va el petit de la casa? Segur que creixent dia a dia.
    Petons.

    ResponderEliminar

  2. Roser; Un pastís salat amb un gust diferent al paladar.
    Salutacions Roser¡¡ :O)

    ResponderEliminar
  3. Quin pastís més bo!! i quin luxe tenir espinacs de l'hort del pare!!! petons

    ResponderEliminar
  4. Buena receta y mas con productos del huerto de tu padre.
    peto

    ResponderEliminar
  5. Nena...ja no sé si triar aquest o el d'ou. Aquest, aquest! jejeje que no l´he provat mai.;-D

    ResponderEliminar
  6. Buenos días Roser. Que maravilla de pastel que has preparado, me parece muy rico y original con esas espinacas y el salmón que le has puesto. Como bien dices has innovado, pero con mucho acierto.
    Un beso Paco

    ResponderEliminar
  7. Roser, dos ingredients bonissims per fer aquest magnific pastis

    ResponderEliminar

GRACIES PEL TEU COMENTARI!!