Avui us porto un clàssic que no tenia publicat!! Un postre que m'encanta, el flam d'ou casolà, no el de super ehh!!
I mira que n'és de fàcil. Però la mandra pot i acostumem a comprar-ne d'industrials que no valen res!!
En faré més sovint segur!!
Ingredients (per 6 flams):
- 600 ml llet sencera fresca
- 4 ous sencers + 1 rovell de gallines feliçes
- 100 g sucre
- polsim de canyella
- Caramel (tipus royal, si no el voleu fer)
Preparació:
1. Triturem la llet amb els ous, el sucre i la canyella.
2. Afegim una mica de caramel líquid a 6 flameres (jo el vaig comprar fet perquè em fa una mica de por fer caramel, encara no he superat aquesta etapa)
3. Afegim la mescla de llet i ous a dins les flameres i les coem al forn, al bany maria preescalfat a 200ºC durant 30 minuts.
Deixem refredar el flam a la nevera i a disfrutar!!
Amb una mica de nata muntada, unes maduixes per decorar....o sol! És un plaer aquest postre de tota la vida!
Bon profit!
Hola Roser, un flam casolà, sempre es un postre -10-
ResponderEliminarMolt més bons que els industrials, però tens raò que a vegades per mandra no els fem.
ResponderEliminarPetons.
Un clasico que así de caseros es imposible decir no.Buenisimo
ResponderEliminarpeto
Roser , que te voy a decir de este flan , que me parece delicioso y es que a mi los flanes me privan , los comeria a diario
ResponderEliminarbesinos
Aquest mai falla! a casa meva els encanta i no es cansen si repeteixo... petons
ResponderEliminarGenial, clàssic, deliciós, sempre surt bé! Fa temps que no el faig, ja és hora:)
ResponderEliminarFa temps que no en faig...me n'has fet venir ganes!!!!
ResponderEliminarPtnts
Glòria