Buscar este blog

lunes, 8 de febrero de 2016

Magdalenes de Nesquik.....disfrassades

Que bones són les magdalenes casolanes oi? A mi m'encanta començar el cap de setmana amb una coca casolana, fa vida!! Ja ens cuidem prou entre setmana, el cap de setmana ha de ser per trencar totes les regles i disfrutar!!!

Com que estem en plena època carnavalenca, que us sembla unes magdalenes de festa? Amb nesquik!! 

El frosting que he fet és de llet, res de mantega ni sucres, és un frosting sa. Au, va, a fer-les!!

La recepta és adaptada de les magdalenes clàssiques del Xavier Barriga.

Ingredients (per a 12 mini magdalenes):

- 1 ou
- 80 g sucre
-20 g llet
- 10 g cointreau
- 90 g oli de girasol
- 80 g farina
- 20 g de Nesquik
- 3 g llevat químic
- Ralladura de taronja
- Atmetlla laminada

PEL FROSTING:

- 240 ml llet
- 20 g maicena
- 20 g sucre
- Gerds


Preparació:

1. A un vas de batedora afegir TOTS els ingredients de la massa, excepte les atmetlles filatejades, i els batem amb la batedora. 

2. Fiquem la meitat de la massa als motlles per magdalenes petites. Les decorem amb atmetlla per sobre.

3. Les coem al forn (ja preescalfat) a 220ºC durant 10-15 minuts.

4. Mentre es refreden, anem fent el frosting. A un cassó afegim la llet, la maicena i el sucre. Ho barrejem bé i ho deixem coure al foc fins que començi a bullir. Deixem que bulli un parell de minuts a foc lent i ja ho podem retirar. Deixem que es refredi totalment perquè volem obtenir una crema espessa.

5. Quan les magdalenes estiguin fredes i la crema de llet estigui freda i ben quallada, decorem aquestes amb la crema i l'ajuda d'una màniga pastissera.

6. Finalment decorem amb gerds frescos.

Una bona manera de disfrutar del carnaval sense passar-nos amb els accessos!!

Bon profit!

7 comentarios:

  1. Amb disfressa o sense segur que han volat!! maques t'han quedat! bona setmana!

    ResponderEliminar
  2. Un frosting més sa sense mantega i també ha de quedar molt bo.
    Les magdalenes del Xavier Barriga queden molt bé.
    Petons maca.

    ResponderEliminar
  3. Roser , que rica y que chulas te quedaron decoradas
    besinos

    ResponderEliminar
  4. Molt maques, i m'agrada molt aquest frosting!

    ResponderEliminar
  5. Magdalenas como estas quiero siempre, aunque no sea fin de semana!!!

    Abrazos!!

    ResponderEliminar
  6. Jo tb sóc de coc o magdalenes els capde7mana. Aquestes m'agraden força...per copiar-te-les aviat, però sense la cobertura!
    Ptnts
    Glòria

    ResponderEliminar
  7. Jo tb sóc de coc o magdalenes els capde7mana. Aquestes m'agraden força...per copiar-te-les aviat, però sense la cobertura!
    Ptnts
    Glòria

    ResponderEliminar

GRACIES PEL TEU COMENTARI!!