El Miquel i jo disfrutem amb una bona paella o una bona fideuà. DIS-FRU-TEM com nens petits!
Mira que hem fet paelles a casa, moltes, de carn, de peix, de verdures.... i fins que no hem tastat aquest caldo, no ens hem topat amb la millor (i no estic exagerant, que consti!!)
Som conscients que el secret d'una bona paella és el sofregit i un bon fumet. L'arròs i el peix que li vulguis posar, és el de menys.
Mira que sóc fan dels caldos Aneto, però reconec que mai havia tastat abans el caldo de paella de peix i marisc! Porta un caldo de rap i un sofregit de marisc incorporat. Vam fer-ne una prova i és que, a part de fer una paella exprès, ens va quedar gustosíssima de sabor! És ideal per triumfar!
Ingredients (per a 4 persones):
- 250 g arròs bomba
- 1 litre de caldo per paella de peix i marisc Aneto
- 1/2 ceba
- 1/2 pebrot vermell
- 1 pebrot vermell
- 4 gambes
- Anelles de calamar
- Musclus
- Petxines
- Oli d'oliva
- Sal
- Rajolí de vi blanc
Preparació:
Com que tenim una paella de ferro, i una vitroceràmica, vam decidir fer la paella entre el grill elèctric i el forn, va quedar genial i amb socarrat i tot!
1. Posem la paella sobre el grill i començem a daurar les anelles de calamar i les gambes. Retirem.
2. Tot seguit afegim la ceba i els pebrots tallats. Salem, i si cal afegim un bon rajolí d'oli. Quan començi a agafar color afegim l'arròs i li donem unes quantes voltes. Ara és el punt de tirar-hi el vi blanc, perquè tota la substància que s'hagi enganxat a la paella es barreji amb les verdures i l'arròs.
3. En aquest punt afegim el caldo calent, d'un cop. I seguidament ho introduïm 15 minuts al forn preescalfat a 160ºC.
4. Quan hagin passat aquests 15 minuts, tornem a posar la paella al grill elèctric i hi afegim tot el marisc. Rectifiquem de sal i ho deixem coure uns minuts més fins que hagi evaporat tota l'aigua i sentim aquell soroll característic del socarrat.
I cap a taula.
Un plat de diumenge perfecte, que Aneto ens ajuda a fer-lo més fàcil però molt molt gustós.
Realment només em falta felicitar-vos!
Bon profit!
Totalment d'acord, aquests caldos son una passada, com varia un plat fet amb ells!!
ResponderEliminarQui els tasta, repeteix segur.
Jo vull un plat d'aquesta paella que fa molt bona cara.
Petons maca.
Quina bona pinta!!! no sóc de comprar caldos fets però reconec que et trauen d'un apurillo en un moment donat i Aneto els té bons! petó
ResponderEliminareStupenda esa paella, la verdad que los caldos aneto están muy bien, son una opcion estupend para tener de fondo de aramrio,besos
ResponderEliminarBuena paella y completamente de acuerdo en que es un buen caldo este de Aneto.Siempre nos ayuda a ir mas rápido en la cocina.Aunque en casa nos gusta mas el fumet hecho por mi.Pero siempre tengo uno por si tengo una urgencia.
ResponderEliminarpetons
Caldrà provar aquesta gamma de brous Aneto. A casa som de fer-los. Es veu mooolt temptadora la paella.
ResponderEliminarespectacular aquesta paella!! diumenge vam menjar una bastant semblant, feta per la meva mare. A mi no em surten tan bé com a ella, però amb aquest brou millora molt el resultat
ResponderEliminarRealment els caldos ANETO faciliten molt la feina i només cal veure aquesta paella pee confirmar-ho!!!!
ResponderEliminarPtnts
Dolça
Hola Roser, provaré aquest brou, doncs el teu arròs té una pinta impressionant.
ResponderEliminarSalutacions
Des que van sortir bloguers al programa Cuines de TV3 provant aquest caldo, que tinc pendent de provar-lo! Realment ha de quedar un arròs molt gustós, i tot fet en un pim pam.
ResponderEliminarTe ha quedado un arroz perfecto y rico, la pinta no puede ser mas buena. Mil besicos amiga
ResponderEliminar