Segona recepta de la cuina tailandesa, un clàssic que us podeu menjar pels carrers de Tailàndia. El Pad Thai.
Aquest plat pot estar fet amb peix, marisc, pollastre o tofu. En aquest cas ens el van ensenyar a fer amb tofu, així que "al loro" vegetarians!
És el seu plat estrella ja que és un plat únic: barreja fideus amb verdura, ous i proteïna! I ple de sabors, això no pot faltar! Potser masses i tot...jeje
Ingredients (per a 4 persones):
- 300 g fideus d'arròs
- Mig pebrot vermell
- Mig pebrot verd
- Mitja ceba de figueres
- 2 ous
- 50 g pollastre
- 50 g brots de soja
- Cibulet
- 20 g cacauets o anacards
- 1 cullerada de salsa de soja
- 1 cullerada de salsa de peix
- 1 cullerada de salsa d'ostra
- 1 cullerada de salsa tamarindo
- 1 cullerada d'oli
- Xili en pols (opcional)
Preparació:
1. Començarem rehidrant els fideus d'arròs dins un bol amb aigua calenta.
2. A un wok amb una mica d'oli hi afegim els pebrots i la ceba. Ho saltejem un parell de minuts i ho reservem.
3. A la mateixa paella afegim els daus de pollastre i els saltejem fins que es començin a daurar. Reservem.
4. Ara és el moment de tirar-hi els ous, un per un, i fer una mena de remenat. Ho reservem juntament amb les verdures i el pollastre.
5. Al mateix wok hi afegim el tamarindo, la salsa de soja, la sala de peix, la d'ostra, el xili en pols i els fideus prèviament hidratats. Ho saltejarem bé perquè és aquest el moment on s'han d'acabar de coure els fideus. Si creiem que li faltés líquid hi podem afegir unes gotes d'aigua, per facilitar la cocció.
6. Seguidament hi afegim el cibulet tallat i la resta de vegetals, pollastre i ous que hem reservat abans. Remenem bé i, finalment, hi afegim els brots de soja i els anacards picats. Dues voltetes més i cap a menjar!!
Aquest plat m'agrada perquè fem tota la recepta dins un wok! Això si, ja podeu tenir un calaix al rebost on posi: ingredients orientals. M'agradaria entrar dins una cuina tailandesa, ha de ser espectacular en colors i olors!
Bon profit!
Merhabalar, çok leziz, çok iştah açıcı görünüyor. Ellerinize sağlık.
ResponderEliminarSaygılar.
Uoh, com em vaig afartar en el meu viatge a Thailandia de Pad Thai! I des d'aleshores (fa 6 anys ja) no l'he tornat a tastar, i ja no et dic fer-ho jo! Aquesta recepta teva fa molt bona pinta, així que me l'emporto que ho faré!
ResponderEliminarPetons!
Roser, feia dies que no publicava al meu blog i m ha fet molta ilusió el teu comentari. Moltíssimes gràcies !!! Amb el teu permís em porto aquesta recepta i m he fet seguidora del facebook. Així no em perdo cap recepta teva ;-) Que acabis de passar un meravellós dia. Petonets
ResponderEliminarUn plat completíssim i boníssim!! petons
ResponderEliminarsi que tiene k haber mucho aramos en una cocina tailandesa, la receta que traes no la he probado nunca pero por lo que lleva y veo me gustará seguro,besos
ResponderEliminarBoníssims!! m'encanta la combinació dels ingredients i el toc de les salses, ha de quedar un plat d'allò més gustós! un petó!
ResponderEliminarSon muy buenos y apetecen siempre tomarlos.Ricos¡¡
ResponderEliminarBss
Un plat bonisim, i les salsetes, hmmm,
ResponderEliminarI tant que ha de ser un plat amb molt sabor i plé d'aromes, molt típic de la cuina Thai.
ResponderEliminarBuscaré els ingredients que em falten.
Petons.
Em falten ingredients però els buscaté, perquè m'has fet agafar ganes de tastar-lo
ResponderEliminarPtnts
Dolça
Tot un clàssic de la cuina thai. I a casa costa de fer, perquè normalment no tenim tots els condiments que hi posen... Èxit assegurat!
ResponderEliminarRoser , seguro que esta buenisimo , la pinta la tiene estupenda
ResponderEliminarbesinos
M'encanta la cuina Thai però com que calen alguns ingredients "exòtics" que sembla que costen una mica de trobar sempre em fa mandra posar-m'hi. Ara que el resultat val la pena, quina pinta!
ResponderEliminarMarta