Ja se us han acabat les vacances?? Us porto una idea de dinar per la feina!
No sé si us heu adonat que cada vegada hi ha més gent amb intoleràncies i amb al·lèrgies. El gluten n'és una de les més recurrents.
Avui us porto una recepta per tots aquells celíacs o per tothom a qui no li senti bé la pasta, com a mi! Jo fa molts anys que vaig deixar de menjar pasta, no perquè no m'agradés, que m'encanta, sinó perquè no em trobava bé fent la digestió.
Aquesta amanida és genial, de veritat, plena de sabors i molt molt fresca! L'heu de fer!
Ingredients (per a dues persones):
- 150 g espaguetis d'arròs
- 100 g rúcula
- 2 llaunes de bonítol en oli d'oliva
- 1 tomàquet ecològic
- 10 olives verdes
- Sal
Preparació:
1. Bullim els espaguetis fins que estiguin cuits (depenent de la mida de la pasta pot variar entre 5 a 20 minuts)
2. Al plat, o carmanyola com en el meu cas, fiquem un llit de rúcula, el tomàquet tallat i les olives tallades.
3. Quan els espaguetis estiguin cuits, els escorrem i refredem. Afegim els espaguetis a l'amanida que hem fet, i per sobre, escampem el bonítol amb tot l'oli de la llauna, que sigui una llauna de qualitat!
4. Rectifiquem de sal, i d'oli si es desitja.
I a disfrutar!
A mi, m'encanta. I atipa.
És un plat d'aquells que et dóna energia per seguir fent coses, però que a l'hora et mantén la línia.
Bon profit!
Ha de ser bona per força, la combinació ruca, bonítol, tomàquet i olives té l'èxit assegurat! Segur que és l'enveja dels tàper de la feina ;)
ResponderEliminarUna combinación que no falla y gusta mucho siempre.
ResponderEliminarBona setmana
peto
Jo aquesta recepta la faig amb macarrons i es que a casa no son gaire fans de la pasta d'arròs, però de tant en tant la posso al plat.
ResponderEliminarPetons maca.
Tienes toda la razón, cada vez hay más alergias, dimelo a mi que al gluten no pero me ha salido a estas alturas al acido ascorbico jeje que suplicio mirar todo lo que comes jeje, bueno que me pierdo, nunca he probado los espaguetis de arroz, tengdré que hacerlo ,pq con la receta que traes se ven ricos ricos,besos
ResponderEliminarHola Roser! Sant tornemi, oi??? s'han acabat les vacances i toca taper... però bo! com en aquest que has preparat! petons
ResponderEliminarI tant! cada dia conec una persona a la qual li han diagnosticat alguna intolerància! Per tàper o no...es veu boníssima.
ResponderEliminarUna amanida boníssima, per a intolerants i també per als demés, perquè aquesta combinació d'ingredients ha d'agradar a la majoria, oi? un petó!
ResponderEliminar