Si esteu pensant en quin menú fer per Sant Jordi, us porto un postre o detall ideal! Uns bombons de crema pastissera amb maduixes triturades.
Sona bé, no?
Ingredients (us en surtiran bastants):
- 200 g de crema pastissera
- 2 fulles de gelatina
- 4 maduixes
- 2 cullerades de sucre
- 1 fulla de gelatina
Preparació:
1. Per fer el puré de maduixes, triturarem 4 maduixes amb el sucre. Bullirem el conjunt al foc durant 15 minuts. Rehidratem una fulla de gelatina i l'afegim al puré encara calent perquè es desfaci. Deixem refredar. Haurem obtingut un tipus de mermelada espessa.
2. A part farem la crema pastissera seguint les indicacions. Un cop aquesta tingui la consistència espessa, afegirem les fulles de gelatina prèviament hidratades.
3. Afegim una mica de puré de maduixes als motlles en forma de rosa, i els acabem d'omplir amb la crema pastissera. Deixem refredar-ho al congelador.
4. Al cap de 6 hores ja ho podem treure del congelador, i menjar-nos-ho directament. També ho podeu guardar a la nevera uns quants dies.
És una mossegada fresca de Sant Jordi amb els colors de la diada!
Que passeu un bon dia de Sant Jordi, que us regalin moltes roses i molts llibres interessants!!
Us deixo amb una imatge primaveral que vaig tenir la sort de plasmar aquest cap de setmana passat!
Bon profit!
Un dolç per Sant Jordi, diferent, original i molt bo.
ResponderEliminarQue passis una BONA DIADA
Ummm com bé dius són una bona idea per Sant Jordi, m´emporto la recepta ;)
ResponderEliminarBuenas tardes Roser. Sensacionales bombones, los que has preparado para celebrar la festividad de San Jordi, tienen un aspecto extraordinarios y seguro que están de vicio.
ResponderEliminarEspero que en este día recibas muchas rosas.
ME ENCANTAN
Un beso Paco
Quina bona idea, a veure si els puc fer!
ResponderEliminarFáciles, festivos y buenos, estos bombones
ResponderEliminarBon Sant Jordi
peto
Bombons sense xocolata! Molt original, fan molt bona pinta!
ResponderEliminarMarta
Han d'estar fabulosos aquests bombons, la combinació d'ingredients és fantàstica, que bo! I perfecte per Sant Jordi!
ResponderEliminarQue me'n podries enviar una capseta!? :P
Un petonet guapa!
Uns bombons macos i bons Roser! Bon cap de setmana
ResponderEliminarRoser , que bombones mas ricos , seguro que celebraste un San Jorge muy feliz
ResponderEliminarbesinos guapa
Bombó de crema pastissera!! No ho havia pensat mai, pero es la clau amb les fulles de gelatina!! Devien ser boníssims, li aniría genial una mica d'aigua de roses!!
ResponderEliminar