Avui un postre que he fet 5 vegades en 1 mes!!
I com que algunes persones m'han demanat la recepta, aquí us la deixo!
És ben fàcil, i agrada tant a petits com a grans (potser fins i tot més als grans...)
Ingredients:
PER LA BASE:
- 100 g galeta
- 50 g mantega
PEL FARCIT:
- 300 ml llet sencera
- 200 ml nata líquida
- 70 g sucre
- 200 g mató
- 1 sobre de preparat per a flams
PER DECORAR:
- El caramel que ja vé preparat
- Atmetlla crocant
Preparació:
1. Triturem la galeta i la barregem amb la mantega fosa. Posem la barreja a la base d'un motlle, i presionem bé perquè quedi compacta. Ho deixem refredar a la nevera o congelador.
2. Mentrestant, en un cassó al foc, afegim la llet, el sucre i el preparat per a flam. Ho remenem constantment fins que començi a bullir. Retirem del foc i hi afegim la nata i el mató. Triturem i ho evoquem a sobre de la base de galeta. Ho deixem refredar (millor d'un dia per l'altre).
3. Al moment de servir hi afegim el caramel i atmetlla crocant per sobre, queda molt bonic i en gust és deliciós!
I aquí teniu un flam de mató que no necessita forn i està per llepar-se'n els dits!!
Bon profit!
Roser , estoy mirando tu flan y la boca se me hace agua , que rico tiene que estar
ResponderEliminarbesinos guapa
No m'estranya que tel demanin nena, quina cosa tan deliciosa!!! Petonets guapa
ResponderEliminarUna passada! Per cert? la mida del pastís és de...? ja que veig que només has fet una base de 100 gr. de galeta. Ma mare és una fan del mató...uis, uis....
ResponderEliminarel motlle era d'uns 15 cm de diametre....per aixó queda tant alt el farcit. Doncs fes-li perqué us llepareu els dits. Passa sense gana!
Eliminaroooooh, Roser quin flam!!!!! per llepar-se els dits.
ResponderEliminarHe probado el mató, pero no en versión flan. Veo que el aspecto es inmejorable, qué bueno!!
ResponderEliminarAbrazos
Bona idea fer-li base, jo l'he fet sense, així queda com un pastís!! molt bo! petó
ResponderEliminarUn flam ben diferent amb aquesta base, el provaré, t'ha quedat maquíssim!
ResponderEliminarmmm... senzill de fer i amb un gran resultat!
ResponderEliminarBuenos días Roser. Este flan de requesón esta con una pinta impresionante, además con la almendra que le has puesto por arriba, te ha quedado genial.
ResponderEliminarUn beso Paco
Tremendo y facil,una buena combinacion¡¡
ResponderEliminarpeto