Buscar este blog

lunes, 19 de noviembre de 2018

Crema d'arrels de temporada anti-refredats

Avui us porto una crema calentona que és una maravella. 

Està feta amb verdures de temporada, de tardor, que t'abraçen i mimen i et donen tota l'energia i nutrició que necessites per seguir amb el dia i aguantar el fred.

Aquesta crema té dues parts, una es cou al foc i l'altre al forn. Ho voleu descobrir?

Posem-nos-hi!!

Ingredients (per a 4 tasses):

- 2 cebes
- 2 porros
- 1 remolatxa
- 1/2 carbassa
- 4 pastanagues
- gingebre en pols
- cúrcuma en pols
- sal rosa del himalaya
- oli d'oliva extra verge
- aigua mineral


Preparació:

1. Primer de tot posarem la remolatxa, la carbassa i les pastanagues a una safata del forn, i ho courem a 200ºC durant uns 50 minuts, 1 hora.

2. Mentrestant, a una olla saltejem les cebes i els porros trossejats amb oli i una mica de sal. Un cop hagin agafat color ho tapem amb aigua i deixem coure el conjunt 20 minuts, com si estiguessim fent una crema de porros.

3. Un cop tenim la ceba i els porros cuits, i les verdures al forn també tendres, afegim aquestes dins l'olla, acabem de cobrir amb més aigua mineral, rectifiquem de sal i hi afegim gingebre i cúrcuma en pols, una culleradeta de cada.

4. Triturem bé tot el conjunt i tenim una crema d'arrels de temperada super nutritiva que agradarà a tothom, i a més, és anti-refredats.

Bon profit!

3 comentarios:

  1. Ara quan comença a refrescar m'agraden molt les cremes de verdures per sopar i aquesta combinació que ens portes sembla força bona amb gingebre i cúrcuma per donar més sabor.
    Petons.

    ResponderEliminar
  2. A casa som molt de cremes,
    Aquesta que has preparat es una delicia.
    Bona setmana

    ResponderEliminar
  3. Ohhh qué delicia de crema, teniendo en cuenta os ingredientes que has usado tiene que estar de miedooooo!!

    Petons!!

    ResponderEliminar

GRACIES PEL TEU COMENTARI!!