Buscar este blog

lunes, 29 de octubre de 2018

Pudding de chia de tardor

Encara no us he ensenyat els meus esmorzars habituals.

Sóc molt de batuts de fruites i verdures, els clàssics batuts verds, i també els postres de chia.

Avui us porto un postre de chia de tardor, ara veure perquè....

M'agrada aquesta època de l'any, que et venen de gust plats més calents i consistents que t'abraçen i et mimen.

Ingredients (per 1 bol):

- 200 g kèfir de cabra, o iogurt del que més us agradi
- 2 cullerades de chia
- Raïm
- figues
- Polen


Preparació:

1. Es barreja el kèfir amb la chia la nit anterior. I ho deixem a la nevera perquè la chia absorbeixi el líquid i agafi una consistència de mousse.

2. El dia següent només heu d'evocar la mousse a un bol i afegir-hi la guarnició que vulgueu. Jo hi he posat raïm, figues i polen per les defenses i evitar encostipats.

Un postre super nutritiu, ja que la chia aporta omega3 i proteina, i el kèfir aporta hidrats, proteina i probiòtics perfecte per nostres intestins.

Què més podem demanar a aquesta època de l'any?

Bon profit!

3 comentarios:

  1. Unes postres molt tardorenques, encara que també m'ho imagino a primera hora del matí, per despertar amb energía.
    Petons.

    ResponderEliminar
  2. Buena combinacion y bien sana.
    petons

    ResponderEliminar
  3. Vaya manera de comenzar el día, Roser, tu combinación enamora a primera vista

    Petons!!

    ResponderEliminar

GRACIES PEL TEU COMENTARI!!