Encara no us he ensenyat els meus esmorzars habituals.
Sóc molt de batuts de fruites i verdures, els clàssics batuts verds, i també els postres de chia.
Avui us porto un postre de chia de tardor, ara veure perquè....
M'agrada aquesta època de l'any, que et venen de gust plats més calents i consistents que t'abraçen i et mimen.
Ingredients (per 1 bol):
- 200 g kèfir de cabra, o iogurt del que més us agradi
- 2 cullerades de chia
- Raïm
- figues
- Polen
Preparació:
1. Es barreja el kèfir amb la chia la nit anterior. I ho deixem a la nevera perquè la chia absorbeixi el líquid i agafi una consistència de mousse.
2. El dia següent només heu d'evocar la mousse a un bol i afegir-hi la guarnició que vulgueu. Jo hi he posat raïm, figues i polen per les defenses i evitar encostipats.
Un postre super nutritiu, ja que la chia aporta omega3 i proteina, i el kèfir aporta hidrats, proteina i probiòtics perfecte per nostres intestins.
Què més podem demanar a aquesta època de l'any?
Bon profit!
Unes postres molt tardorenques, encara que també m'ho imagino a primera hora del matí, per despertar amb energía.
ResponderEliminarPetons.
Buena combinacion y bien sana.
ResponderEliminarpetons
Vaya manera de comenzar el día, Roser, tu combinación enamora a primera vista
ResponderEliminarPetons!!