Ja estem a ple estiu! I només venen de gust amanides i més amanides, no us passa?
I per això, podem ser molt creatius!
Avui us porto un plat fresquet que a mi, personalment, m'encanta. Uns espaguetis de carbassó amb una salsa carbonara diferent a totes les que coneixeu, perquè no té làctics i si, fruits secs.
Mireu, mireu...
Ingredients (per a 1 persona):
- 1 ceba
- 1 gra d'all
- 1 carbassó
- 50 g anacards crus
- 50 ml aigua
- Lacón
- Sal
- Oli
- Llavors per decorar
Preparació:
1. A una paella amb una mica d'oli daurarem el gra d'all i la ceba tallada ben fina.
2. A part, amb un espiralitzador (un estri que serveix per donar forma d'espaguetis als vegetals), farem espaguetis de carbassó.
3. Quan la ceba estigui daurada hi afegirem el lacón i els espaguetis de carbassó, ho deixarem coure tot plegat un parell de minuts, només perquè l'espagueti no sigui tan cru. Reservem.
4. Per fer la carbonara, triturarem els anacards amb l'aigua i afegirem la salsa als espaguetis. Remenem bé perquè quedi ben integrada i llestos per disfrutar-la!! Jo li afegeixo una cullerada de llavors per fer-la més nutritiva! Rectifiqueu de sal!!
És un plat molt saludable, energètic i nutritiu. Ideal per aguantar la caloreta que arriba!
Bon profit!
Una buena y atractiva receta Roser.
ResponderEliminarpetons
Encara que no sigui la típica carbonara, m'agrada la salsa que has fet i els espaguettis de carbassó.
ResponderEliminarPetons.
Roser , un plato de pasta estupendo , me gusta como te quedo
ResponderEliminarbesinos
Som molt fans dels espaguetti de carabassó i fets així han de ser mooooolt bons!
ResponderEliminarPtnts
Glòria
Pero quin plat mes i mes bò, Roser,
ResponderEliminarQuan els tornis a fer, avisa! Vindré a dinar a casa teva!
ResponderEliminarPetonets,
Olga