Buscar este blog

lunes, 11 de junio de 2018

"Arròs" a la cubana

Us agrada el clàssic arròs a la cubana?

Sembla mentida que amb només 3 ingredients es pugui fer un plat tan bo oi??

Doncs avui us porto un plat alternatiu a la dieta "paleo" o dieta "cetogènica". L'arròs no és arròs, és un "trampantojo"!!

Seguiu llegint i averigueu-ho!

Ingredients (per 1 o 2 persones):

- 1 coliflor
-2 dents d'all
- Salsa de tomàquet casolana
- 2 ous 
- Sal
- oli


Preparació:

1. Ratllem amb un rallador o un processador d'aliments la coliflor fins que tingui una textura ben fina, com els grans d'arròs o més petits.

2. Un cop tinguem la coliflor llesta, a una paella amb un rajolí d'oli saltejem l'all laminat i, seguidament, hi afegim la coliflor i la deixem coure fins que començi a daurar-se, aproximadament uns 10 minuts.

3. Un cop tenim la coliflor cuita ja podem emplatar. Posarem una base de la coliflor amb els alls saltejats, a sobre una bona cullerada de salsa de tomàquet (que sigui bona, o la que més us agradi), i 1 o 2 ous ferrats per sobre. Rectifiquem de sal i cap dins.

El millor arròs a la cubana del món!!

Bon profit!


1 comentario:

  1. Aquest "arròs" pinta molt bé! bona manera potser de menjar coliflor! petó

    ResponderEliminar

GRACIES PEL TEU COMENTARI!!