Sembla mentida que amb només 3 ingredients es pugui fer un plat tan bo oi??
Doncs avui us porto un plat alternatiu a la dieta "paleo" o dieta "cetogènica". L'arròs no és arròs, és un "trampantojo"!!
Seguiu llegint i averigueu-ho!
Ingredients (per 1 o 2 persones):
- 1 coliflor
-2 dents d'all
- Salsa de tomàquet casolana
- 2 ous
- Sal
- oli
Preparació:
1. Ratllem amb un rallador o un processador d'aliments la coliflor fins que tingui una textura ben fina, com els grans d'arròs o més petits.
2. Un cop tinguem la coliflor llesta, a una paella amb un rajolí d'oli saltejem l'all laminat i, seguidament, hi afegim la coliflor i la deixem coure fins que començi a daurar-se, aproximadament uns 10 minuts.
3. Un cop tenim la coliflor cuita ja podem emplatar. Posarem una base de la coliflor amb els alls saltejats, a sobre una bona cullerada de salsa de tomàquet (que sigui bona, o la que més us agradi), i 1 o 2 ous ferrats per sobre. Rectifiquem de sal i cap dins.
El millor arròs a la cubana del món!!
Bon profit!
2. Un cop tinguem la coliflor llesta, a una paella amb un rajolí d'oli saltejem l'all laminat i, seguidament, hi afegim la coliflor i la deixem coure fins que començi a daurar-se, aproximadament uns 10 minuts.
3. Un cop tenim la coliflor cuita ja podem emplatar. Posarem una base de la coliflor amb els alls saltejats, a sobre una bona cullerada de salsa de tomàquet (que sigui bona, o la que més us agradi), i 1 o 2 ous ferrats per sobre. Rectifiquem de sal i cap dins.
El millor arròs a la cubana del món!!
Bon profit!
Aquest "arròs" pinta molt bé! bona manera potser de menjar coliflor! petó
ResponderEliminar