Avui us porto un clàssic dolç nadalenc adaptat perquè us en pogueu menjar més d'un sense sentir-vos culpables.
El nadal és més una sensació de culpabilitat que de disfrutar, no us sembla?? Ens atavalen amb anuncis, regals... de dolços plens de sucre i greixos dolents. Bombons, polvorons, torrons..... i clar, pequem i després vé la culpa! Doncs fora culpa, la culpa només ens ajuda a engreixar-nos! Si ens vé de gust un bombó, ens el mengem sense culpa, i si som molt golosos, llavors jo us animo a que us feu els vostres propis bombons, com aquest que us porto.
Ingredients (per a 10-15 bombons):
- 1/2 tassa de flocs de civada
- 10 dàtils
- 1 cullerada de xarop d'atzavara
- 1/4 tassa de cacao pur en pols + 2 cullerades per arrebossar
- 1/2 tassa de nous
- canyella
- 1 pisca de sal
- 1 cullerada d'oli de coco
- Avellanes
Preparació:
1. Triturem a un processador d'aliments tots els ingredients excepte les avellanes.
2. Amb les mans farem rodonetes en forma de bombó i farcirem cada un d'ells amb una avellana. Finalment els arrebossarem amb més cacao en pols.
3. Ara només caldrà deixar-los a la nevera o al congelador, perquè agafin consistència i ja teniu uns bombons sempre preparats per quan necessiteu la vostra dosis de dolçor.
Bon profit!
Bonissims!!!!
ResponderEliminarIrresistibles, per aixó cal menjar mes de un jejeje
Sempre es interessant comptar amb aquest tipus de receptes que tenen molt bon sabor i son menys perilloses per la nostre salut.
ResponderEliminarPetons.
M'ha agradat molt el que ens dius de la culpa! Tens raó...primer ens ho posen davant i després ens fan sentir culpables. Fora culpa1
ResponderEliminarPetonets,
Olga
No esta nada mal y desde luego sin culpa y mas sano.
ResponderEliminarpetons
Ay la culpa, la culpa jajaja uno se pone morado y luego vienen los remordimientos ;) para evitar eso nada mejor que tu propuesta, con la que disfrutar y comer más sano
ResponderEliminarPetons!!!