Heu sentit mai a parlar sobre les creps socca?
És un plat molt típic de la zona de Niza, Mònaco.... si hi aneu no dubteu en tastar-les. Les farceixen de molts ingredients diferents però tootsss són boníssims!
Últimament m'he aficionat a fer creps socca enlloc de creps de tota la vida, i per una simple raó, perquè només calen dos ingredients, i ni bàscula!! Amb una tassa les podeu fer sense cap problema, alimenten i atipen. En sóc FAN!!
Ingredients (per a 2 persones):
Surten unes 8 creps petites com la de la foto
- 1 tassa de farina de cigró
- 1 tassa d'aigua mineral
- Sal
- Espècies com cúrcuma, pebre, orenga (opcional)
PER FARCIR:
- El que vulgueu
Preparació:
1. Batem la farina amb l'aigua, la sal i les espècies i deixem la mescla reposant a la nevera una hora com a mínim.
2. Al moment de fer les creps serà com sempre. Escalfem una paella amb una mica d'oli i afegim un cullerot de la massa, l'escampem per tota la superfície i deixem que es dauri per un cantó, li donem la volta amb l'ajuda d'una espàtula i deixem que es dauri per l'altre cantó. Les reservem.
I ja les podem farcir. Jo les vaig farcir de salmó fumat, alvocat, germinats, pernil dolç, formatge, pipes.....IMAGINACIÓ AL PODER!!
Bon profit!
Qué original y qué sano, me gusta la idea guapa.
ResponderEliminarbesos
No coneixía aquestes creps, però semblen ben fàcils de fer. M'agrada la mida que has fet i també el farciment.
ResponderEliminarPetons.
No, dons no coneixìa questes creps.
ResponderEliminarSemblen molt facils de fer i molts bones per menjar.
No los había oído estos creps y desde luego con estos ingredientes bueno sin dudarlo.
ResponderEliminarFeliz semana
Roser, no conocía estos creps, creo que esta tarde mismo compraré la harina, porque me han encantado, a ver cómo me quedan
ResponderEliminarPetons!!
Roser , tu como siempre haciendo cosas muy ricas y originales , me encanta
ResponderEliminarbesinos