Hummus de tots els llegums, guacamole, paté de xampinyons....
Sóc una addicte dels plats per dippejar! M'encanten! I feia mooolt de temps, anys, que tenia aquesta recepta pendent.
És un paté que vé de l'orient, però enlloc de cigrons porta pebrot escalivat com a ingredient principal.
Aprofitant que tenia un pot de pebrots escalivats (si, dels comprats, però 100% naturals), vaig voler provar aquesta crema, que em va encantar! És ideal per un soparet informat a la terrasseta amb els amics!
Ingredients:
- 150 g de pebrot vermell escalivat
- all en pols
- 50 g nous
- 50 ml oli
- Espècies: comí, pebre vermell dolç i picant
- 1 cullerada de pa ratllat (segons com vulguis la textura de la crema)
- Sal i pebre
- 1 cullerada de suc de llimona
Preparació:
1. Com que ja tenia el pebrot escalivat, em vaig saltar aquest pas.
2. Posar tots els ingredients a un bol i triturar fins que quedi una crema ben fina.
3. A dipejar amb el que vulgueu! En aquest cas tenia uns natxos de fajol boníssims!
Bon profit!
Ummm que boooo. Roser amb el teu permís queda anotada la recepta. Moltes gracies
ResponderEliminarPetons
Una propuesta muy buena y sana, ademas de ideal para dipear.
ResponderEliminarBona setmana
Per la revetlla vaig fer hummus de llentíes, a casa ens agraden molt.
ResponderEliminarAvui et copio la recepta, tinc els ingredients i en qualsevol moment la faré.
Petons.
Una proposta molt gustosa.
ResponderEliminarJo també en sóc fan dels hummus però sempre acabo provant el de cigrons. Molt bona proposta.
ResponderEliminarRoser , me parece estupendo
ResponderEliminarbesinos
Hola Roser, la vaig fer ahir per sopar i ens va agradar molt. Demà a les 8 del matí la pujaré al blog per si la vols veure. Moltes gracies bonica.
ResponderEliminarOhhh Ana quina il.lusiooooo!!! M'encanta després m'hi passooo 😘
EliminarJo no m'he atrevit encara amb el "dippear"...però prenc bona nota de la teva recepta! Els pebrots ens agraden moltíssim!
ResponderEliminarPetonets,
Olga