Buscar este blog

lunes, 12 de diciembre de 2016

Crumble de macedònia

Ja tocava una recepta dolça no??

Tinc alguna recepta de crumble al bloc, però aquesta és ideal per quan no sapigueu que fer amb la fruita que teniu per casa. Jo vaig acabar fent una barreja de poma, pera i papaya que va quedar espectacular.

Ara em demanen que faci crumble més sovint, sense fruita, no cal diuen. Aixxxx

Ingredients (per a 2 persones):

- 1 poma
- 1 pera
- un tros de papaya
- 1 cullerada de sucre integral

PEL CRUMBLE:

- 80 g farina integral
- 50 g mantega
- 40 g sucre integral

- Per acompanyar: gelat de nata, vainilla o xocolata 


Preparació: 

1. Tallem les fruites a daus i hi espolsem una cullerada de sucre moreno per sobre. Ho evoquem al recipient on anirà al forn.

2. Fem el crumble, barrejant amb les mans la farina amb el sucre i la mantega. Quedarà una massa enganxifosa i granulada.

3. Afegim el crumble per sobre les fruites, com si les volguessim tapar, fessim una capa.

5. Ho coem al forn durant uns 30 minuts a 200ºC, o fins que veiem que el crumble està cuit i daurat.

6. Ho acompanyem amb un gelat de vainilla, nata o xocolata (o com jo, tots a l'hora) i a disfrutar com nens!!!


És un d'aquells postres que no et canses mai de menjar. I porta fruita!!

Bon profit!

9 comentarios:

  1. Molt bona idea per aprofitar els racons de fruita.

    ResponderEliminar
  2. Uau! A mi m´encanta la fruita però no se m´havia acudit una macedònia amb crumble. Deu estar de muerte!...no no, em cansaria mai de menjar-ne.

    ResponderEliminar
  3. I a sobre no amb uno, si no amb tres gelats!! Ha de ser un bon contrast! Unes postres per demanar de repetir.
    Petons.

    ResponderEliminar
  4. Hola Rosser, el torró de xocolata amb llet condensada si el tens fora de la nevera fa de bon mastegar, no queda dur, jo també tenía dubtes de com quedaría, però em va agradar.
    Petons maca!!

    ResponderEliminar
  5. Roser , que bueno y asi nos libramos de esa fruta que ronda por casa
    besinos

    ResponderEliminar
  6. Buena idea Rosser y el cumbre siempre es un plus.
    peto

    ResponderEliminar
  7. Només he provat el crumble de poma, i sempre als meus viatges a UK, el trobo deliciós, així que hauré de provar aquesta proposta que a més és ideal per fer neteja de la fruitera, oi? Un petó!

    ResponderEliminar
  8. Interesante forma de aprovechar la fruta, y acompañado del helado no se puede pedir más, riquísimo!!

    Bon Nadal!!!

    ResponderEliminar

GRACIES PEL TEU COMENTARI!!