Aquesta recepta la tenia a pendents desde feia molt de temps!!
M'encanta la pasta de full, li queda bé qualsevol ingredient. Aquest és un plat que si el feu quedareu com uns reis, i és que té una pinta espectacular. El farcit de verdura de l'interior el podeu canviar per qualsevol altra que us agradi o que tingueu més a mà, jo vaig fer una samfaina aprofitant que era temporada d'estiu, però li quedaria bé espinacs, bledes, espàrregs, ceba....imaginació al poder!!
Ingredients (per a 4 persones):
- 1 pasta de full
- 4 lloms de salmó
- 1 ceba
- 1 pebrot vermell
- 1 albergínia
- 1 bola de formatge mozzarella
- Pipes de girasol
- Oli d'oliva
- Sal
Preparació:
1. Primer farem la samfaina. A una paella amb una mica d'oli deixarem coure la ceba, el pebrot i l'albergínia tallats a dauets petits. Salem i deixem estovar les verdures a foc lent. Un cop feta la samfaina la reservem.
2. Tallem la pasta de full en 4 trossos iguals. L'estirem perquè quedi fineta.
3. A sobre cada tros de pasta de full hi afegim un llom de salmó cru, un parell de cullerades de samfaina i una rodanxa de mozzarella. Ho tanquem bé i espolsem pipes de girasol per sobre.
4. Coem els 4 paquetets de salmó al forn preescalfat a 250ºC durant uns 15 minuts. Fins que veiem que la pasta de full està cuita.
I ja està!! Ho podem acompanyar amb una mica d'amanida...amb el que vulgueu!!
Bon profit!
Oooh! sorpresa total!! segur que va agradar, el salmó és molt agraït, oi? bona setmana, petó!
ResponderEliminarQue bons aq paquetets.
ResponderEliminarUna sorpresa bonissima.
Per molt que s'amagui aquest salmó el trobarem i no quedarà ni una engruna. I amb la mozzarella em sembla molt i molt bo.
ResponderEliminarPetons.
Desde luego queda muy bien disfrazado de esta manera y rico sin duda alguna.
ResponderEliminarPetons
Mmm que rico tiene que estar, para sorprender en la mesa y quedar como una reina, , meencanta la idea y la receta,besos
ResponderEliminarAixò es un pastisset deliciòs. A mi m'encanta el salmó, així preparat dins masa de full ha d'esser mel. Muaks
ResponderEliminarMe encanta como te quedo esta receta y lo rico que tiene que estar asi preparado el salmon
ResponderEliminarbesinos