Buscar este blog

lunes, 28 de marzo de 2016

Escuma de crema catalana

Ja s'acaba la setmana santa i encara ens queda uns dies per disfrutar de la deliciosa mona....

Avui no us porto una mona, però si un postre molt golós que vaig fer per sant Josep, el primer dia del pare de la meva parella. I què orgullós està del seu Martí!!!

Ja sé que la recepta vé una mica tard, però no cal que estiguem a sant Josep per poder-la disfrutar.

És una bomba deliciosa, i no cal tenir sifó perquè ens quedi bé! Només caldrà una batedora!!

Ingredients (per a 4 postres):

- 400 ml de nata per muntar (35% matèria grassa)
- 40 g sucre
- 4 rovells d'ou
- polsim de canyella

- Sucre (per cremar)


Preparació:

1. Posem a un cassó la nata, el sucre, els rovells i la canyella. 

2. Triturem bé amb una túrmix i ho deixem al foc, remenant constantment, fins que comenci a bullir.

3. Retirem del foc i deixem refredar la crema a la nevera, millor d'un dia per l'altre. La nata ha de ser molt freda perquè monti.

4. Montar la crema fins que tingui una textura lleugerament sòlida.

5. Emplatar en gots i cremar la superfície amb una mica de sucre blanc.

Deliciosa!! 

Bon profit!!

10 comentarios:

  1. salivando q me tienes ante un postre asi de rico!!! menuda delicia

    ResponderEliminar
  2. Vaja, vaja...ara no sé si hagués triat aquesta escuma o la Mona...no, no, les dues! jejeje.

    ResponderEliminar
  3. Para comerse este rico gotet no hace falta esperar a Sant Josep, cualquier momento es bienvenido para saborearla.
    petons

    ResponderEliminar
  4. Segur que amb el Martí us cau la baba de felicitat!!! aprofiteu que es fan grans de seguida... ! unes postres delicioses!!petons

    ResponderEliminar
  5. Quina delícia... i sense sifó....queda apuntada!
    Ptnts
    Glòria

    ResponderEliminar
  6. Uns gotets super bons! Ho provaré amb el sifó, a veure si l'estreno d'una vegada...jeje
    Petons

    ResponderEliminar
  7. Roser , que estupendo postre , me encantan cuando son individuales , te quedaron deliciosos
    besinos

    ResponderEliminar
  8. Una bomba, síiííí, que a los golosos nos apetece en cualquier momento

    Abrazos!!

    ResponderEliminar
  9. M'ho crec! Fa pinta de deliciosa de veritat! ole!

    ResponderEliminar

GRACIES PEL TEU COMENTARI!!