Si. Nosé que ens passa, però ens agrada arriscar!
Avui us explicaré (publicitat gratuïta) dues experiències que hem tingut en dos restaurants de Barcelona que van sortir al programa d'Alberto Chicote, Pesadilla en la Cocina.
Començaré pel començament...
Un dia, mentre estavem mirant la televisió, van anunciar que el proper restaurant on Chicote anava a "salvar" era un mexicà de Barcelona, El último Ágave. La meva parella va saltar: jo, hi he estat aquí!! Un cop vam mirar que havia passat perquè el restaurant estigués a punt de tancar, vam decidir anar-lo a provar!
EL ÚLTIMO ÁGAVE
Ell recordava que havia menjat molt bé, inclús que era un restaurant recomenat per amics mexicans.
Doncs res, anem-hi!
I vam surtir encantats!
De fet, hi vam tornar al cap de pocs mesos. Recordo el xampi-quesos, el variat de tacos, el guacamole....però sobretot, recordo el postre, el pastel de 3 leches, el millor pastel de 3 leches que he menjat mai!! Us ho prometo! (També recordo que la segona vegada que vam demanar aquest pastís, havia disminuït una mica, però res important, tenint en compte que el saben fer molt bé!)
Els margarites els recordo boníssims també!!
En fi, que segur que caurà una tercera vegada, segur!
Fa unes setmanes, doncs, vam decidir aventurar-nos amb un altre dels restaurants que Chicote havia visitat a Barcelona, el Vivaldi.
VIVALDI
És un restaurant italià amb molt bones crítiques al TripAdvisor.
Reservem a les 22h.
Arribem i......estem sols??? No hi ha ningú més a les 10 de la nit? ¿HOLA?
Ens assentem i ens porta la carta un home, semblava italià, que pensem que era la única persona que portava el restaurant (feia de cambrer i cuiner a la vegada).
Vam demanar una caprese de primer, amb rúcula. Bé, dues fulletes de rúcula pensida més aviat.
Com podeu comprovar.
De segon vam demanar pizzes....molt fines, la massa era força bona, però el farcit......jo em vaig demanar la de 4 formatges i hi havia un d'ells que era molt fort, o dolent, semblava cabrales.
El postre el millor! Un tiramisú casolà força bo, gens pesat. Es notava que era casolà.
De la nostra experiència als restaurants de Pesadilla en la Cocina en podem treure:
- No feu massa cas dels comentaris del TripAdvisor, al Vivaldi, no corresponien a la realitat.
- El mexicà el recomanem. Està ple de gent i tenen les targetes de visita amb la publicitat de "Pesadilla en la cocina", a aquests sí que els hi va funcionar!
- El programa de Pesadilla en la cocina té més part de teatre que de veritat. Els cuiners que surtien per la televisió i els que estaven "en persona" no semblaven correspondre's a la realitat.
Tot i així, les dues han estat bones experiències.....
Mai se sap que pots trobar-te sota unes estovalles, oi?!
Bon profit!
Ostres Roser, nosaltres també hem provat els dos restaurants, el "Vivaldi" i el "Último Agave", i coincidim bastant, el Agave es genial, hi hem anat tres o cuatre vegades, i ja estic desitjant tornar a ser a Barcelona per tornar a provar els seus 'nachos del patrón' i els margarita Frozen, jejeje.
ResponderEliminarEn quan al Vivaldi, doncs la veritat es que també vam estar sols, i les pizzes estaven molt bones, però no podem aportar molt més.
Petons!!
Cuina d'emergencia
Roser, gràcies per la teva crònica.
ResponderEliminarEl último Agave, el conec i em sembla molt bé, ara el Vivaldi, per "si acasso", m'ho pensaré dues vegades.
Feliç setmana.
Ben interessant Roser, m'agrada el programa del Chicote, però sempre penso que és un muntatge... no? petó
ResponderEliminarJo també ho penso Teresa. Tot és per promocionar-se segur!! I a alguns els hi anira millor que a altres! petó
EliminarBueno es saberlo Roser,tomo nota
ResponderEliminarBona setmana
Ostres que aventurers! doncs crec que jo al Vivaldi hi he estat... està per Sants? m'apunto la recomanació del mexicà, sembla que val la pena la visita, oi? Un petó!
ResponderEliminarjaja si que esta a sants?? quan vas anar? quina opinió tens?
EliminarClaro que es un montaje, hay mucha gente cochina, ¿pero tanto? al final una manera de darse publicidad. Yo como no voy por Barcelona, no me enteraré de cómo están esos sitios. Besos
ResponderEliminarjijijij nena que valents que sou! Jo no m'atreviria a anar a un restaurant d'aquests, per molt muntatge que sigui el programa :)
ResponderEliminarPero qué arriesgados que sois jajaja, con las cosas que se ven en las cocinas de esta programa... bueno, al menos podéis contar vuestra propia experiencia. El programa del Vivaldi recuerdo que lo por televisión, es una pena que se haya estropeado tanto este restaurante
ResponderEliminarAbrazos!!!
Buenas días Roser. Que razón tienes, muchas veces somos nosotros mismos los que bien de comentarios o criticas, hablamos mal de un establecimiento sin haber probado.
ResponderEliminarUna entrada muy buena esta que nos dejas y que tendríamos que hacer lo mismo que vosotros, comprobar de propia mano si todas las criticas son verdad o no.
Un beso Paco
Este comentario ha sido eliminado por un administrador del blog.
ResponderEliminarEste comentario ha sido eliminado por un administrador del blog.
ResponderEliminarGràcies pels comentaris, en prenc nota. Especialment perquè el menjar mexicà m'encanta!!
ResponderEliminarMarta