Aquesta recepta també l'hauria de dedicar a la Gina, la mexicana més propera que tinc!
El pastís de 3 llets és típic de llatinoamèrica. El vaig provar a Barcelona un parell de vegades i una altra vegada que la Gina el va portar de postre a una barbacoa. A més a més, també l'he tastat a Mèxic, l'havia de tastar allà!!
No us diré que sigui light, tot i que d'aspecte no sembla res de l'altre món, no és light, però és deliciós i moooolt fàcil!
Ingredients:
- 1 pa de pessic
- 150 g llet evaporada
- 150 g llet condensada
- 150 g nata per cuinar
- Fruites del bosc, préssec
- 150 g nata per muntar
- Pinyons o fruits secs per decorar
Preparació:
1. Preparem el pa de pessic com la recepta i el deixem refredar (millor d'un dia per l'altre).
2. En un cassó escalfem les 3 tipus de llet (evaporada, condensada i nata líquida) fins que la mescla estigui lleugerament calenta. Reservem.
3. Tallem el pa de pessic per la meitat i napem les dues meitats amb tot el líquid. Per assegurar-nos que el pa de pessic absorbeix tot el liquid podem fer forats amb una forquilla i així ens assegurarem que s'escamparà per tot arreu.
4. Farcim el pastís amb fruites del bosc i trosses de préssec o del qué vulgueu i afegim la capa de sobre del pastís en compte de no trencar-la.
5. Deixem refredar a la nevera i al moment de servir decorem tota la superfície amb nata muntada, si voleu, lleugerament ensucrada, i uns quants pinyons per donar-li el toc crunxi!
Un plaer pels sentits!
Aquest pastís us el recomano, no només per la facilitat de fer-lo sino perquè agrada a tothom, mai mai està sec, com us ho podeu imaginar!
Bon profit!
2. En un cassó escalfem les 3 tipus de llet (evaporada, condensada i nata líquida) fins que la mescla estigui lleugerament calenta. Reservem.
3. Tallem el pa de pessic per la meitat i napem les dues meitats amb tot el líquid. Per assegurar-nos que el pa de pessic absorbeix tot el liquid podem fer forats amb una forquilla i així ens assegurarem que s'escamparà per tot arreu.
4. Farcim el pastís amb fruites del bosc i trosses de préssec o del qué vulgueu i afegim la capa de sobre del pastís en compte de no trencar-la.
5. Deixem refredar a la nevera i al moment de servir decorem tota la superfície amb nata muntada, si voleu, lleugerament ensucrada, i uns quants pinyons per donar-li el toc crunxi!
Un plaer pels sentits!
Aquest pastís us el recomano, no només per la facilitat de fer-lo sino perquè agrada a tothom, mai mai està sec, com us ho podeu imaginar!
Bon profit!
Doncs sí que ha d'estar ben bo!! Tot el que porta m'agrada i és que a mi tot el dolç, em pot...
ResponderEliminarDeliciós Roser!!
Un petonet guapa!
Ha d'estar bonísssim!!!! quin pecat... i ara no puc pecar! petons
ResponderEliminarhummmmmmmmmmmm que bo
ResponderEliminarprenc nota de la recepta, hummm, per llapasr-se el dits.
ResponderEliminarAquests pastis ha de ser boníssim amb aquestes fruites del bosc.
ResponderEliminarN'he sentit molt a parlar d'aquest pastís, i l'he vist a uns quants blocs, però mai m'he atrevit a preparar-ho, però si sapigués que em quedés ni la meitat de bo que a tu, ja m'animaria a fer-ho!
ResponderEliminarPetons!!
Roser , que ricura de pastel , se ve super jugoso , te quedo genial
ResponderEliminarbesinos guapa
Queda un pa de pessic super humit i glonjo i mooooolt llaminer!
ResponderEliminarJo el faig amb el pa de pessic que fan els llatinoamericans específic pel tres llets.
No sabía que es típico de Latinoamérica, veo por lo que cuentas que tiene que estar bieeeen rico
ResponderEliminarBon cap de setmana!!!
Fa una pinta espectacular, amb tota aquesta fruita! Me l'apunto per fer, tinc curiositat de tastar-lo...
ResponderEliminarMarta
Buenos días Roser. Un pastel o bizcocho muy bueno y con una pinta deliciosa y muy jugosa, con ese relleno de frutas del bosque. Yo he oído hablar de este pastel de tres leches, pero no lo he probado aun.
ResponderEliminarUn beso Paco
Esta muy bueno y te ha quedado genial.
ResponderEliminarPeto
Sólo lo he probado una vez y me encantó. Te ha quedado divino y tu toque de frutos rojos me encanta, la fruta siempre queda genial en una tarta. Besos
ResponderEliminar