Buscar este blog

lunes, 28 de abril de 2014

Spaguetti con gamberi e zucchine

Aquesta recepta la dedico a la Dani!!! Italiana que cuina com els àngels. Pocs plats he tastat teus, però de moment, em tens guanyada!!

Aquest plat ens el va cuinar per sopar durant un comiat de soltera d'una amiga.

Tan fàcil, tan bo, que el vaig haver de repetir a casa i, com no, compartir amb vosaltres una recepta típicament italiana: espaguetis amb gambes i carbassó!

Ingredients:

- 200 g d'espaguetis o tallarines
- 1 carbassó
- 200 g gambes pelades congelades (maques eh...no em sigueu garrepes)
- 2 grans d'all
- 3-4 bitxos (al gust)
- Oli oliva
- Sal

 
Preparació:

 1. Posem oli a una paella i afegim dos grans d'all aplastats i uns quants bitxos secs, al gust de cadascú.

2. Quan es comencin a daurar afegim el carbassó tallat i deixem coure 5 minuts, amb una mica de sal.

3. Un cop el carbassó està daurat afegim les gambes i saltajem el conjunt uns 3 minuts. Reservem.

4. Coem els espaguetis, com sempre fem. Escorrem i els afegim a la mescla d'alls, carbassó i gambes (vigileu de treure els bitxos no fos cas que algú se'ls empassés sencers).

5. Saltejem 2 minuts més i apa....

a dinar!!!

Qui vulgui posar-se formatge ja sap que sempre és benvingut!

Bon profit!

23 comentarios:

  1. Un plat de pasta ben complert! m'encanta! petó

    ResponderEliminar
  2. Que bons! És un plat senzill de fer i amb un resultat genial! M'encanta la pasta amb gambes i verduretes :P

    Petons i bona setmana Riser!

    ResponderEliminar
  3. Tan fàcil, tan bona i tan sana, tu ho has dit! Felicitats per la Dani i per tu! Ens heu presentat una recepta d'aquestes bones.

    ResponderEliminar
  4. Qué bona és la cuina mediterránia i Italiana. M'encanta per la senzillesa i la combinació de sabors.

    Cuina d'emergencia
    http://cuinademergencia.blogspot.com

    ResponderEliminar
  5. Buenos días Roser. Que sencillo pero extraordinario plato de pasta que has preparado. Tienen una pinta extraordinaria estos espaguetis que nos has preparado.
    Un beso Paco

    ResponderEliminar
  6. Este es un plato que siempre gusta en casa, tiene alguna variación con el mio que creo que me lo mejora, por supuesto la adopto para hacérsela a mi familia.
    Gracias y besos.

    ResponderEliminar
  7. un plato de lo mas delicioso y q siempre triunfa en casa.

    ResponderEliminar
  8. Aquest plat m'ha d'encantar la pasta amb el gustet d'all i un pnt picant, em xifla. Petonets

    ResponderEliminar
  9. La pasta m'encanta en tots el seus formats i amb les infinites combinacions possibles!! Boníssima!

    ResponderEliminar
  10. La pasta en general m,agrada molt, m,agrada els ingredients que porta,,ha de estar molt bona, petons

    ResponderEliminar
  11. Un plat senzill però molt resultón, la combinació de les gambes i el carabassó ha d'estar boníssima, així que me l'apunto! un petó!

    ResponderEliminar
  12. Els italians són els reis de la pasta.
    La combinació de gambes i carbassó té l'èxit assegurat!

    ResponderEliminar
  13. Como más me gusta la pasta es sin salsas, no me preguntes por qué. Me encanta este plato y para mi ni siquiera sería necesario el queso aunque sé que a ti te encanta. Besos

    ResponderEliminar
  14. Roser , un plato de pasta de lo mas sencillo y rico ,me encanta
    besinos guapa

    ResponderEliminar
  15. Què senzill de fer, i quina salseta tan bona! Així picantó, m'encanta. Me l'apunto!
    Marta

    ResponderEliminar
  16. una combinacion muy acertada para estos spaguettis
    Peto

    ResponderEliminar
  17. Amb lo que m'agrada la pasta em quedo amb aquesta plat tant delicios!!! petons

    ResponderEliminar
  18. Soc fan del formatge, però aquest plat tan bo mereix menjar-se així tal qual, i més veient lo bé que t'ha quedat!

    Petons!

    ResponderEliminar
  19. Me encanta tu plato, en mi casa te harían la ola. Besos

    ResponderEliminar
  20. Que pasta mas rica, y mas sencilla me ha enamorado y tengo que haverlo. Mil besicos amiga

    ResponderEliminar
  21. Fàcil i saludable!!, ideal i segur que boníiissiim...

    ResponderEliminar
  22. Que buena receta!!!Rica y sencilla, me gusta.
    Besos
    Cocinando con Montse

    ResponderEliminar

GRACIES PEL TEU COMENTARI!!