Aquesta recepta la dedico a la Dani!!! Italiana que cuina com els àngels. Pocs plats he tastat teus, però de moment, em tens guanyada!!
Aquest plat ens el va cuinar per sopar durant un comiat de soltera d'una amiga.
Tan fàcil, tan bo, que el vaig haver de repetir a casa i, com no, compartir amb vosaltres una recepta típicament italiana: espaguetis amb gambes i carbassó!
Ingredients:
- 200 g d'espaguetis o tallarines
- 1 carbassó
- 200 g gambes pelades congelades (maques eh...no em sigueu garrepes)
- 2 grans d'all
- 3-4 bitxos (al gust)
- Oli oliva
- Sal
Preparació:
1. Posem oli a una paella i afegim dos grans d'all aplastats i uns quants bitxos secs, al gust de cadascú.
2. Quan es comencin a daurar afegim el carbassó tallat i deixem coure 5 minuts, amb una mica de sal.
3. Un cop el carbassó està daurat afegim les gambes i saltajem el conjunt uns 3 minuts. Reservem.
4. Coem els espaguetis, com sempre fem. Escorrem i els afegim a la mescla d'alls, carbassó i gambes (vigileu de treure els bitxos no fos cas que algú se'ls empassés sencers).
5. Saltejem 2 minuts més i apa....
a dinar!!!
Qui vulgui posar-se formatge ja sap que sempre és benvingut!
Bon profit!
Un plat de pasta ben complert! m'encanta! petó
ResponderEliminarQue bons! És un plat senzill de fer i amb un resultat genial! M'encanta la pasta amb gambes i verduretes :P
ResponderEliminarPetons i bona setmana Riser!
Tan fàcil, tan bona i tan sana, tu ho has dit! Felicitats per la Dani i per tu! Ens heu presentat una recepta d'aquestes bones.
ResponderEliminarQué bona és la cuina mediterránia i Italiana. M'encanta per la senzillesa i la combinació de sabors.
ResponderEliminarCuina d'emergencia
http://cuinademergencia.blogspot.com
Buenos días Roser. Que sencillo pero extraordinario plato de pasta que has preparado. Tienen una pinta extraordinaria estos espaguetis que nos has preparado.
ResponderEliminarUn beso Paco
Este es un plato que siempre gusta en casa, tiene alguna variación con el mio que creo que me lo mejora, por supuesto la adopto para hacérsela a mi familia.
ResponderEliminarGracias y besos.
un plato de lo mas delicioso y q siempre triunfa en casa.
ResponderEliminarAquest plat m'ha d'encantar la pasta amb el gustet d'all i un pnt picant, em xifla. Petonets
ResponderEliminarLa pasta m'encanta en tots el seus formats i amb les infinites combinacions possibles!! Boníssima!
ResponderEliminarLa pasta en general m,agrada molt, m,agrada els ingredients que porta,,ha de estar molt bona, petons
ResponderEliminarUn plat senzill però molt resultón, la combinació de les gambes i el carabassó ha d'estar boníssima, així que me l'apunto! un petó!
ResponderEliminarEls italians són els reis de la pasta.
ResponderEliminarLa combinació de gambes i carbassó té l'èxit assegurat!
Como más me gusta la pasta es sin salsas, no me preguntes por qué. Me encanta este plato y para mi ni siquiera sería necesario el queso aunque sé que a ti te encanta. Besos
ResponderEliminarRoser , un plato de pasta de lo mas sencillo y rico ,me encanta
ResponderEliminarbesinos guapa
Què senzill de fer, i quina salseta tan bona! Així picantó, m'encanta. Me l'apunto!
ResponderEliminarMarta
una combinacion muy acertada para estos spaguettis
ResponderEliminarPeto
Amb lo que m'agrada la pasta em quedo amb aquesta plat tant delicios!!! petons
ResponderEliminarSoc fan del formatge, però aquest plat tan bo mereix menjar-se així tal qual, i més veient lo bé que t'ha quedat!
ResponderEliminarPetons!
Me encanta tu plato, en mi casa te harían la ola. Besos
ResponderEliminarQue pasta mas rica, y mas sencilla me ha enamorado y tengo que haverlo. Mil besicos amiga
ResponderEliminarFàcil i saludable!!, ideal i segur que boníiissiim...
ResponderEliminarQue buena receta!!!Rica y sencilla, me gusta.
ResponderEliminarBesos
Cocinando con Montse
Un bonissim plat de pasta, ummm
ResponderEliminar