Avui us porto una altra versió de l'amanida cèsar!
M'encanten les amanides que són plats únics. Sempre m'ha agradat menjar un plat combinat. Això de fer primer i segon plat m'avorreix. I quan faig amanides també, m'agrada que sigui ben completa. Com la que us porto avui.
La gràcia d'aquesta és, però, la salsa. És brutal! Ja veureu com la fareu servir per l'amanida, la pasta, per untar...
Ingredients (per 1 persona):
- Enciam
- Canonges
- Germinats de bròquil (opcional)
- Filets de pollastre o gall d'indi
- Llavors de girasol i carbassa
-olives
PER LA MILLOR SALSA DEL MÓN:
- 1/2 dent d'all
- 2 cullerades d'anacards
- 1 cullerada de llevat nutricional
- 2 cullerades d'oli d'oliva extra verge
- 1 cullerada de suc de llimona
- 1 cullerada de vinagre de poma
- 1 culleradeta de tahine (pasta de sèsam)
- sal i pebre
- aigua fins aconseguir la textura desitjada de salsa
Preparació:
1. Per fer la salsa, triturarem tots els ingredients i la reservem.
2. Per l'amanida, torrarem a una paella sense oli les llavors fins que començin a canviar de color i desprenguin olor de torradet.
3. A part, courem a la planxa els filets de pollastre. Salpebrem.
4. Muntarem l'amanida disposant un llit d'enciam i canonges, seguidament hi afegim els germinats, les olives, les llavors i el pollastre a filets. Finalment napem l'amanida amb tota la salsa.
Us aconsello fer el doble de salsa, perquè us encantarà!
Bon profit!
Roser, una amanida ben complerta i la salsa, hmmm, bonissima.
ResponderEliminar