Sembla el refrany de "pan con pan" oi?
Aquesta recepta va sortir d'una intent fallit de voler fer carxofes farcides. Tenia invitats a dinar però un d'ells és al·lèrgic a les carxofes així que vaig haver d'improvitzar i em va sortir genial la idea!! Unes patates farcides amb una butifarra deliciosa!!
Ingredients:
- 5 patates
-1 butifarra negre
- xampinyons
- Formatge ratllat
- Oli
- sal
Preparació:
1. Primer de tot rentarem bé les patates i les bullirem ben cobertes amb aigua, amb la pell i tot, senceres. Les deixem coure fins que estiguin cuites (jo sé que estan cuites quan al atravessar-les amb un ganivet, aquest surt sense molta resistència).
2. Les deixem refredar i les obrim per la meitat. Amb un "saca-bolas" anem traient força carn de la patata, deixant sempre les vores i evitant que se'ns trenqui. Anem reservant aquest farcit.
3. Un cop tenim les patates preparades, les reservarem i procedim a fer el farcit.
4. A una paella posem els xampinyons a saltejar amb un rajolí d'oli i sal. Quan estiguin fets hi afegim la butifarra esmicolada i bona part de l'interior de la patata que haviem reservat. Ho deixem coure uns 3 o 4 minuts, fins que quedi un farcit ben homogeni.
5. Farcim les patates amb el farcit de butifarra negre i les gratinem amb una mica de formatge ratllat.
Unes patates emmascarades menjades d'una forma ben diferent! I que pots menjar-te-les amb les mans!!
Bon profit!!
1. Primer de tot rentarem bé les patates i les bullirem ben cobertes amb aigua, amb la pell i tot, senceres. Les deixem coure fins que estiguin cuites (jo sé que estan cuites quan al atravessar-les amb un ganivet, aquest surt sense molta resistència).
2. Les deixem refredar i les obrim per la meitat. Amb un "saca-bolas" anem traient força carn de la patata, deixant sempre les vores i evitant que se'ns trenqui. Anem reservant aquest farcit.
3. Un cop tenim les patates preparades, les reservarem i procedim a fer el farcit.
4. A una paella posem els xampinyons a saltejar amb un rajolí d'oli i sal. Quan estiguin fets hi afegim la butifarra esmicolada i bona part de l'interior de la patata que haviem reservat. Ho deixem coure uns 3 o 4 minuts, fins que quedi un farcit ben homogeni.
5. Farcim les patates amb el farcit de butifarra negre i les gratinem amb una mica de formatge ratllat.
Unes patates emmascarades menjades d'una forma ben diferent! I que pots menjar-te-les amb les mans!!
Bon profit!!
Un plan B que ha quedat perfecte ja que les patates es veuen molt bones. Clar que les carxofes a mi m'encanten.
ResponderEliminarPetons.
Las patatas rellenas son muy versátiles y la prueba este estupendo relleno, con lo cual gusta si o si.
ResponderEliminarBona setmana
Doncs ha de ser molt bo. A mi m'agraden MOLT les carxofes però vaja... no em sabria pas greu cedir al pas aquestes patates :)
ResponderEliminarBona setmana!
UUUuaaauu!! Doncs trobo que és una recepta mooooolt original! Què bona!
ResponderEliminarPetons,
Olga