Buscar este blog

lunes, 9 de abril de 2018

Patates farcides de patates emmascarades

Sembla el refrany de "pan con pan" oi?

Aquesta recepta va sortir d'una intent fallit de voler fer carxofes farcides. Tenia invitats a dinar però un d'ells és al·lèrgic a les carxofes així que vaig haver d'improvitzar i em va sortir genial la idea!! Unes patates farcides amb una butifarra deliciosa!!

Ingredients:

- 5 patates
-1 butifarra negre
- xampinyons
- Formatge ratllat
- Oli
- sal


Preparació:

1. Primer de tot rentarem bé les patates i les bullirem ben cobertes amb aigua, amb la pell i tot, senceres. Les deixem coure fins que estiguin cuites (jo sé que estan cuites quan al atravessar-les amb un ganivet, aquest surt sense molta resistència).

2. Les deixem refredar i les obrim per la meitat. Amb un "saca-bolas" anem traient força carn de la patata, deixant sempre les vores i evitant que se'ns trenqui. Anem reservant aquest farcit.

3. Un cop tenim les patates preparades, les reservarem i procedim a fer el farcit.

4. A una paella posem els xampinyons a saltejar amb un rajolí d'oli i sal. Quan estiguin fets hi afegim la butifarra esmicolada i bona part de l'interior de la patata que haviem reservat. Ho deixem coure uns 3 o 4 minuts, fins que quedi un farcit ben homogeni.

5. Farcim les patates amb el farcit de butifarra negre i les gratinem amb una mica de formatge ratllat.

Unes patates emmascarades menjades d'una forma ben diferent! I que pots menjar-te-les amb les mans!!

Bon profit!!


4 comentarios:

  1. Un plan B que ha quedat perfecte ja que les patates es veuen molt bones. Clar que les carxofes a mi m'encanten.
    Petons.

    ResponderEliminar
  2. Las patatas rellenas son muy versátiles y la prueba este estupendo relleno, con lo cual gusta si o si.
    Bona setmana

    ResponderEliminar
  3. Doncs ha de ser molt bo. A mi m'agraden MOLT les carxofes però vaja... no em sabria pas greu cedir al pas aquestes patates :)
    Bona setmana!

    ResponderEliminar
  4. UUUuaaauu!! Doncs trobo que és una recepta mooooolt original! Què bona!
    Petons,
    Olga

    ResponderEliminar

GRACIES PEL TEU COMENTARI!!