Potser us semblarà que sóc una clàssica, però la meva amanida preferida és la de cabra de tota la vida amb pipes! La barreja m'apasiona i en menjaria cada dia nit i dia.
El meu truc és posar-hi alvocat i una vinagreta de mel molt suau. Ah! I el formatge ha d'estar caramelitzat! Heu volgut caramelitzar formatge i al final us queda mig formatge a la paella enganxat? Doncs jo tinc un truc que va molt bé: proveu a congelar la peça, i quan sigui l'hora de menjar la poseu sobre la paella super calenta, sense oli ni sucre ni res, i mentre es torra per una cantó i per l'altre, s'escalfa l'interior del formatge i no us queda congelat ni tampoc es desfà. És un truc que va molt bé, apunteu-vos-lo!!!
Ingredients:
- 2 grapats de ruca i canonges
- 1 tomàquet madur
- Mig alvocat
- Pipes de girasol i de carbassa
- Espàrregs blancs
- Formatge de cabra
- Crema balsàmica de mòdena
PER LA VINAGRETA:
- 2 cullerades d'oli d'oliva verge extra
- 1 cullerada de vinagre
- 1 culleradeta de mel
Preparació:
1. Posem la ruca i els canonges al llit del plat. Per sobre el tomàquet a daus, amb l'alvocat a daus també i els espàrregs.
2. Dorem les pipes a una paella sense oli. Un cop daurades ho afegim a l'amanida.
3. Finalment daurem el formatge de cabra a una paella volta i volta fins que quedi ben torrat. Ho afegim a l'amanida i tirem una mica de crema balsàmica sobre el formatge.
4. Amanim l'amanida amb la vinagreta emulsionada d'oli, vinagre i mel.
Tot un plaer pel paladar!!
Bon profit!
Roser , una ensalada estupenda , que rica se ve
ResponderEliminarbesinos
No m'extranya gens que t'agradi tant, es una amanida que no cansa. Bon truc el del formatge de cabra.
ResponderEliminarPetons.
Una buena y bien combinada ensalada.
ResponderEliminarpeto
Entiendo que sea tu preferida, es que este queso le da un toque estupendo, por cierto, probaré tu truco para que no se me pegue a la sartén
ResponderEliminarPetons!!
Jo hi trec l'alvocat i hi afegeixo alguns frutis secs i també tinc la meva amanida preferida, jajaja. Bonissima
ResponderEliminarLes amanides admeten de tot però per mi el formatge no hi pot faltar...amb aquest ingredients nonpot fallar!!peto
ResponderEliminarJo sóc molt d'amanides i no podria triar-ne només una, però si porta formatge de cabra passa directament al top 5, m'encanta!! petonets!
ResponderEliminar