Buscar este blog

lunes, 5 de septiembre de 2016

Pizza de tardor de botifarra i pesto

M'encanten les pizzes casolanes. Poques vegades en compro del supermercat. El que si compro és la massa de pizza. No tinc temps, i si això ja ve fet i bo doncs tot això que m'estalvio.

Us porto una pizza amb ingredients de tardor, perquè quan començin a venir els bolets tingueu alguna idea per fer amb ells. Està delciosa, us la recomano.

Ingredients:

- 1 massa de pizza (la que més us agradi)
- Espinacs frescos
- Rovellons
- Botifarra de la Xarcuteria Serra
- Mozzarela ratllada
- Fines herbes


Preparació:

1. Estenem la massa de pizza i la cobrim amb la salsa pesto. A sobre hi posem els espinacs frescos, la botifarra a trossets i els rovellons, aquests últims els haurem passat prèviament per la planxa.

2. Cobrim la pizza amb mozzarela ratllada i fines herbes al gust.

3. Ho deixem coure al forn fins que la base estigui daurada i el formatge gratinat.

Ideal per un sopar de divendres!!

Bon profit!

7 comentarios:

  1. té una pinta genial aquesta pizza, bona combinació amb la salsa pesto

    ResponderEliminar
  2. Roser estupenda esta pizza y diferente , me gusta
    besinos

    ResponderEliminar
  3. Quines ganes que arribi la tardor, a veure si refresca una mica.
    Quina pizza més bona i complerta, m'agraden molt els ingredients que has triat.
    Ja deu estar molt gran el "peque".
    Petons maca.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. jeje el peque està fet un trastet! ja penjaré foto! ara està descobrint el món i comença a ser divertit!! petons guapa

      Eliminar
  4. Mmmm que ricaaa, esta pizza me va a encantar pq está claro que la tengo que hacer,besos

    ResponderEliminar
  5. Jo en menjaria dia si dia no... ha de ser molt bona! i com diu l'Ana, a veure si canvia el temps i fa fresqueta...petons!

    ResponderEliminar

GRACIES PEL TEU COMENTARI!!