Buscar este blog

sábado, 31 de marzo de 2012

Torradetes de camembert amb mermelada de ceba i de pebrot "La Vieja Fábrica"

Quin títol més llarg i més descriptiu, oi? "Pos eso", avui us presento un aperitiu genial que es prepara en un plis-plas i que, a més a més, sorprén pel tipus de mermelada.

Agrair a l'empresa "La Vieja Fábrica" la possibilitat de tastar aquesta nova promoció de mermelades, que són ideals per acompanyar plats salats de peix, de carn i, fins i tot, amanides, incorporades a la vinagreta. 

Aquestes dues mermelades, de ceba i pebrot dolç, corresponen a la seva gamma de "Cuina Selecta", premiada com a sabor de l'any 2011-2012, així que val la pena tastar aquestes noves varietats, per sortir de la rutina de la típica mermelada de maduixa amb l'ànec, la mermelada de taronja amb pollastre..i perquè no utilitzar verdures per donar el toc dolç als nostres plats salats??

Aquesta proposta és la primera que em va passar pel cap a l'hora de tastar aquests productes, i la veritat és que va agradar molt. Ara falta pensar en incorporar-les en un primer i segon plat......."manos a la obra"!!!

Ingredients:

- Torradetes
- Formatge camembert
- Mermelada de ceba dolça LA VIEJA FÁBRICA
- Mermelada de pebrot dolç LA VIEJA FÁBRICA
- Sèsam negre


Preparació:

1. Untem les torradetes amb una fina capa de formatge camembert, que cobreixi lleugerament la torrada.

2. Amb la meitat de les torrades hi posem la mermelada de ceba, i amb la resta la mermelada de pebrot vermell. A més, podeu posar unes llavors de sèsam negre sobre la mermelada de ceba, per donar-li més color.


.....i ja les podeu gaudir!!!

Que vagi de gust!!

14 comentarios:

  1. No he tastat aquestes melmelades salades de la vieja fábrica, però les dolces les trobo molt bones.
    La combinació amb el camembert em sembla tot un encert!

    ResponderEliminar
  2. La melmelada de pebrot i tomàquet són un clàssic, la de ceba no l'he provada veus. Lliguen taaaaaaaan bé amb el formatge cammebert.... Un aperitiu d'aquells que val més tenir-les preparades perquè sino ens pasariem tot un àpat untant i untant.... i tornant a untar...

    ResponderEliminar
  3. Aquests aperitius deuen ser molt bons, m'agraden aquest tipus de melmelades!
    Petonets
    Sandra

    ResponderEliminar
  4. Ostres, un aperitiu original, segur que boníssim i facilissim de preparar. Una pregunta Roser què és el sèsam negre? és que per la foto sembla llavor de rosella...

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Hi ha dos tipus de sèsam, el blanc típic que sempre veiem i aquest, que és negre. Aquest el vaig comprar a una botinga de xinos!! jeje
      http://www.cuidadodelasalud.com/alimentos-nutritivos/beneficios-de-las-semillas-de-sesamo-negro/ aquí hi tens més info si vols! ;)

      Eliminar
  5. Quines torradetes, Roser! Les melmelades de verdures no fallen mai, oi? Són sempre un èxit! Petonet

    ResponderEliminar
  6. Unas torradetes pica-pica bonissimes

    ResponderEliminar
  7. Esas mermeladas deben estar riquísimas, sobre todo la de pimientos, la tengo que buscar
    Besitos

    ResponderEliminar
  8. M'agrada molt la combinació de formatge amb mermelada, i aquestes tenen tant bona pinta... Petons i bon finde!

    ResponderEliminar
  9. Roser guapa,quina pinta més deliciosa,una idea fantástica per gaudir de aquestes mermelades.
    Un petonet ben gran i bon cap de setmana.

    ResponderEliminar
  10. Con ingredientes de primera, unas torradas primeras..Besitos

    ResponderEliminar
  11. M'encanten aquests aperitius! La combinació de formatge i melmelada ha de ser boníssima!
    Marta

    ResponderEliminar
  12. Aquest nadals vaig fer melmelada de pebrot per primera vegada i ens va agradar molt, pero es veritat que la Vieja Fabrica es de les millors melmelades...
    Petonets.

    ResponderEliminar
  13. Roser ,que cosa mas rica esas tostadinas con las mermeladas ,un gustazo
    besinos

    ResponderEliminar

GRACIES PEL TEU COMENTARI!!