Com us vaig dir a l'entrada anterior, també tenia pendent publicar la versió vegetariana del kebab. Si teniu en ment que publicaré el falafel, esteu freds freds. La recepta de falafel ja la vaig publicar aquí.
Aquesta recepta és per aprofitar les croquetes de tofu d'espinacs i panses que em van fer arribar de l'empresa Natursoy, elaborades amb ingredients ecològics i aptes per tothom.
Ingredients (per 4 kebabs):
- 4 pa de pita
- Enciam, tomàquet, olives
- 8-12 Croquetes de tofu d'espinacs i panses ecològiques Natursoy
- Salsa de tomàquet en conserva
- Salsa de iogurt diferent
* Iogurt grec
* suc de llimona
* herbes provençals
- Patates chips (per acompanyar)
- Oli d'oliva
Procediment:
1. Farem les croquetes a la planxa, amb una mica d'oli, volta i volta.
2. Per la salsa de iogurt diferent, mesclarem tots els ingredients al gust i la reservarem.
3. Només caldrà elaborar els nostres propis kebabs, posant a cada pa de pita l'amanida, les salses i les croquetes que necessitem. Acompanyem amb unes quantes patates chips....
Un sopar lleuger i perfecte per començar el cap de setmana amb alegria!!
Bon profit!!
M'agrada la proposta, Roser! Suposo que les croquestes també les podríem fer a casa, oi? Que no dubto que les de Natursoy siguin molt bones, però és per allò que sempre es poden aprendre coses si fem marranades a la cuina... petons i bon cap de setmana!
ResponderEliminarFetes per tu sempre seran el doble de bones!!! Bon cap d setmana
EliminarRoser ,pues estos tambien tienen que estar muy buenos
ResponderEliminarbesinos
Pues deben estar riquísimos
ResponderEliminarBesitos
Me has puesto en la tesitura de tener que elegir...¿me hago un mixto? jaja...muy rico y la salsa de chuparse los dedos. Pasa un buen finde guapa
ResponderEliminarummmmmmmmmmmm, m'agrada tot i tot.
ResponderEliminarUn rico Kebab!! Un besito
ResponderEliminarPer un sopar de divendres... ideal! m'encanta. Petons
ResponderEliminarM'encanten les dues opcions, a casa de tant en tant en fem amb falafel i queden tan bons!
ResponderEliminarPetonets
Sandra
Mmmm... Delicioso! Y encima vegano! Buena receta!
ResponderEliminarnyam nyam! quina bona pinta Roser! Els de Natursoy tenen coses molt bones i molt ben fetes!
ResponderEliminarNo he tastat aquestes croquetes de tofu d'espinacs de Narursoy. Les buscaré, que han de ser boníssimes.
ResponderEliminarAmb la salsa de iogurt ho trobo deliciós.
Molt bona pinta!! A gaudir el cap de setmana! Petons
ResponderEliminarno soy amante del tofu pero es una buena combinación la que nos traes y debe de estar muy rica
ResponderEliminarpeto
A mi no m'agrada el tofu pero suposo que tot es provar-ho,no?
ResponderEliminarPetonets.
Aquestes croquetes t'encantarien n'estic segura!! Tenen un gustet indescriptible però moolt bo!!
EliminarQuina bona idea, el secret del tofu per mi es amb que s'acompanya, uns kebabs molt bons.
ResponderEliminarUna abraçada