Buscar este blog

viernes, 23 de marzo de 2012

Kebab vegetarià

Com us vaig dir a l'entrada anterior, també tenia pendent publicar la versió vegetariana del kebab. Si teniu en ment que publicaré el falafel, esteu freds freds. La recepta de falafel ja la vaig publicar aquí.

Aquesta recepta és per aprofitar les croquetes de tofu d'espinacs i panses que em van fer arribar de l'empresa Natursoy, elaborades amb ingredients ecològics i aptes per tothom.

Ingredients (per 4 kebabs):

- 4 pa de pita
- Enciam, tomàquet, olives
- 8-12 Croquetes de tofu d'espinacs i panses ecològiques Natursoy
- Salsa de tomàquet en conserva

- Salsa de iogurt diferent
*  Iogurt grec
* suc de llimona
* herbes provençals

- Patates chips (per acompanyar)

- Oli d'oliva


Procediment:

1. Farem les croquetes a la planxa, amb una mica d'oli, volta i volta.

2. Per la salsa de iogurt diferent, mesclarem tots els ingredients al gust i la reservarem.

3. Només caldrà elaborar els nostres propis kebabs, posant a cada pa de pita l'amanida, les salses i les croquetes que necessitem. Acompanyem amb unes quantes patates chips....

Un sopar lleuger i perfecte per començar el cap de setmana amb alegria!!

Bon profit!!

17 comentarios:

  1. M'agrada la proposta, Roser! Suposo que les croquestes també les podríem fer a casa, oi? Que no dubto que les de Natursoy siguin molt bones, però és per allò que sempre es poden aprendre coses si fem marranades a la cuina... petons i bon cap de setmana!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Fetes per tu sempre seran el doble de bones!!! Bon cap d setmana

      Eliminar
  2. Roser ,pues estos tambien tienen que estar muy buenos
    besinos

    ResponderEliminar
  3. Pues deben estar riquísimos
    Besitos

    ResponderEliminar
  4. Me has puesto en la tesitura de tener que elegir...¿me hago un mixto? jaja...muy rico y la salsa de chuparse los dedos. Pasa un buen finde guapa

    ResponderEliminar
  5. ummmmmmmmmmmm, m'agrada tot i tot.

    ResponderEliminar
  6. Per un sopar de divendres... ideal! m'encanta. Petons

    ResponderEliminar
  7. M'encanten les dues opcions, a casa de tant en tant en fem amb falafel i queden tan bons!
    Petonets
    Sandra

    ResponderEliminar
  8. Mmmm... Delicioso! Y encima vegano! Buena receta!

    ResponderEliminar
  9. nyam nyam! quina bona pinta Roser! Els de Natursoy tenen coses molt bones i molt ben fetes!

    ResponderEliminar
  10. No he tastat aquestes croquetes de tofu d'espinacs de Narursoy. Les buscaré, que han de ser boníssimes.
    Amb la salsa de iogurt ho trobo deliciós.

    ResponderEliminar
  11. Molt bona pinta!! A gaudir el cap de setmana! Petons

    ResponderEliminar
  12. no soy amante del tofu pero es una buena combinación la que nos traes y debe de estar muy rica
    peto

    ResponderEliminar
  13. A mi no m'agrada el tofu pero suposo que tot es provar-ho,no?
    Petonets.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Aquestes croquetes t'encantarien n'estic segura!! Tenen un gustet indescriptible però moolt bo!!

      Eliminar
  14. Quina bona idea, el secret del tofu per mi es amb que s'acompanya, uns kebabs molt bons.
    Una abraçada

    ResponderEliminar

GRACIES PEL TEU COMENTARI!!