Buscar este blog

lunes, 19 de mayo de 2014

Galetes de philadelphia

Un dia, buscant alguna recepta de galetes originals per fer, em vaig topar amb una recepta de galetes de philadelphia i vainilla de l'Eva

Galetes de philadelphia??

I com no, quan veig una recepta fàcil, de pocs ingredients i a més, que porti coses bones, l'he de provar de fer.

Són unes galetes no gaire dolçes (pràcticament no porten sucre), amb un gust pronunciat de mantega i amb un regust lleuger a philadelphia (si no t'ho diuen, no ho endevinaries mai), però realment bones!

Si voleu unes galetes diferents......

Ingredients (per a 40 galetones):

- 150 g mantega
- 300 g philadelphia o un altre formatge cremòs
- 350 g farina
- Rajolí d'essència de vainilla
- 4 cullerades soperes de sucre


Preparació:

1. Barrejar amb les mans o un batedor de varetes la mantega, el formatge i la farina. Fem una bola sense que la massa se'ns enganxi als dits i ho reservem a la nevera, 1 hora.

2. Un cop passat el temps, afagem la meitat de la massa i l'estirem entremig de dos papers de forn, amb l'ajuda d'un corró, fins que quedi fineta, uns 0.3 cm de gruix.

3. Espolsem un parell de cullerades per sobre i enrotllem la massa sobre si mateixa. Tallem espirals d'0.5 cm de gruix aproximadament i els col·loquem sobre una safata de forn amb paper de forn. Espolsem més sucre per sobre (ens han de sortir unes 20-22 galetones).

4. Ho enfornem a 200ºC durant 20 minuts o quan les espirals començin a torrar-se. Deixem refredar.

5. Fem el mateix amb la resta de massa.

Galetones casolanes!!

Pels amants de la xocolata podeu fondre'n i cobrir la meitat de les galetes, afegir mermelada abans d'enrotllar la massa, atmetlla caramelitzada.....

Imaginació al poder!

Bon profit!


37 comentarios:

  1. oh!! M'agraden!! I semblen fàcils de fer, sí! Aquesta idea de banyar-ne la meitat de xocolata m'ha molat molt, he he he. petons!

    ResponderEliminar
  2. Pues se ven tan sencillas y tan apetitosas que dan ganas de liarse a prepararlas ya!!

    ResponderEliminar
  3. Roser ,que casualidad ,precisamente tenia apartada la receta de estas galletas para hacerlas mañana ,a ti te quedaron geniales ,ya veremos como me salen a mi
    besinos guapa

    ResponderEliminar
  4. Quería hacer unas galletas diferentes para el domingo que tengo un café con amigos y éstas me vienen al pelo Roser, qué rica, además tengo unas vainas de vainilla fantásticas para gastar en ellas. Un beso

    ResponderEliminar
  5. Que galletas mas buenas, con el queso deben de ser irresistibles¡¡
    peto

    ResponderEliminar
  6. Caram, no havia vist mai galetes de philadelphia, que original!
    I així en espiral, queden molt xules.

    ResponderEliminar
  7. Jo també les vaig veure a l'Evai ja em van agradar i ara que te les veig a tu em tornen a agafar ganes de tastar-les.
    Ptnts
    Dolça

    ResponderEliminar
  8. Uoohh!! Jo també les vaig veure a l'Eva, i tinc moltes ganes de fer-les! T'han quedat de luxe, quina bona pinta fan Roser!

    Petons!

    ResponderEliminar
  9. "Bueno, bueno, bueno", galetes de philadelphia!!! però que fàcils i que bones, no???

    ResponderEliminar
  10. Uauu aquestes me les anoto que deuen estar tremendes!! Petons

    ResponderEliminar
  11. Unes galetes molt originals amb philadelpia!!!! Molt millor que amb mantega, m´agraden... petons,

    ResponderEliminar
  12. Me gustan las galletas con sabor a manteca y este tipo de queso también me encanta, así que imagina cómo me pondría con estos espirales...

    ¡Abrazos!

    ResponderEliminar
  13. Mi querida amiga, seguro que disfrutaste con estas ricas galletas, que tienen que ser deliciosas, la pinta es una maravilla, y seguro que su sabor de lo mas divino, me han encantado. Mil besicos cielo mio

    ResponderEliminar
  14. Que buenas!!! Unas galletas sencillas y muy ricas.
    Besos
    Cocinando con Montse

    ResponderEliminar

GRACIES PEL TEU COMENTARI!!