"La primavera trompetera ya llegó..." com diu la cançó dels "Delincuentes". L'estació que ens permet gaudir de més hores de sol, de més altes temperatures, de varietat de colors....és el moment que es desperten els animals que hivernen, és el moment de les migracions....total, és la temporada que tothom treu el cap per la finestra en busca de l'escalfor del sol i on les fruites i les amanides començen a tenir més proganisme als nostres menús.
El plat d'avui, doncs, és un homenatge a la primavera. És una amanida completa plena de colors i molt lleugera. Així que, els/les que estigueu en plena "operació bikini", agafeu apunts!!
El plat d'avui, doncs, és un homenatge a la primavera. És una amanida completa plena de colors i molt lleugera. Així que, els/les que estigueu en plena "operació bikini", agafeu apunts!!
Ingredients (per 2-3 persones):
- 3 patates
- 1/2 ceba tendra
- 1/2 pebrot vermell
- 1 pebrot verd
- 300 g de potes de pop cuites (i congelades)
- pebre vermell
- Oli d'oliva
- Sal maldon
Preparació:
1. Pelem i tallem les patates i les bullim fins que estiguin toves. Les aixafem amb una forquilla o les passem per un passa-purés, per formar un puré. El sal-pebrem i reservem.
2. Tallem la ceba i els pebrots ben petitó i ho reservem.
3. Un cop tinguem les potes de pop tallades a rodanxes i descongelades, les refresquem sota l'aigua i les escalfem un parell de minuts al microones.
4. A la base del plat posem el puré de patata. Per sobre, hi escampem la ceba i els pebrots. Finalment posem el pop i amanim amb pebre vermell, dolç o picant, sal maldon i un bon raig d'oli d'oliva extra verge.
Una manera diferent de menjar el clàssic pop amb patates.
A disfrutar!!
Bon profit!!
Muy rico Roser, si las viera mi marido con lo que le gustan......besitos
ResponderEliminarUna proposta ben refrescant, Roser! Tot i que pels pebrots de temporada encara ens haurem d'esperar una mica... el que sí que trobem són les primeres fruites i verdures(bròquil, cireres, nespres...) el pop és boníssim! En menjaria a grapats!
ResponderEliminarSempre dic el mateix: la cuina amb pop és el meu gran tema pendent! És que a casa no en tenim costum, i això que ens agrada!
ResponderEliminarAquesta versió en amanida la trobo original i molt adequada per la calor que comença fer, que ja vénen de gust entrants freds com aquest ;)
Que rico, me la apunto ideal ensalada!!
ResponderEliminarY que viva la primavera, es la mejor estación del año!!
Besines
Nieves
m'encanta el pop! però no en cuino mai, em fa por que quedi dur. petonets
ResponderEliminarAquest esta ja cuinat i congelat. Jo tampoc me'n refio de cuinar-ne...
EliminarQuina amanideta més bona! Però jo mai l'he cuit tampoc, tinc ganes de provar-ho!
ResponderEliminarPetonets
Sandra
Ara mas tocat la fibra amb aquest plat tan refrescant...
ResponderEliminarPrefereixo no mirar!!
Venga! Que ens hem de posar a punt pel bon temps!! Plats lleugers i refrescants! Petons
ResponderEliminarUna ensalada muy rica, roser.
ResponderEliminarQue viva la primavera y el buen tiempo
Besitos
L' he vista moltes vegades en menú però a mi el pop se´m resisteix, tot i que quan veus aquesta amanida els ulls se´m claven a ella. Visca la primavera trompetera!
ResponderEliminarQue rica ensalada mmm como me gusta el pulpo sin duda la boy hacer besos
ResponderEliminar,m'encanta el pop, aquest teu de ben segur es bonissim
ResponderEliminarFa molt temps que no menjo amanida de pop i els de les millors!!! M´agrada molt com l´has presentat!! petons,
ResponderEliminarL'operació bikini la deixarem per una mica més endavant..
ResponderEliminarAquesta amanida ha d'estar molt requetebona. Petons
El pop es dels menjars que he provat no fa pas masa i no está malament... amb aquesta amanideta de primavera ha d'estar boníssim.
ResponderEliminarPetonets.
una combinacion maravillosa me encanta el pulpo y esta receta esta muy bien
ResponderEliminarpeto
Aquesta li ha d'agradar a la reina galega del meu cor!! :)
ResponderEliminarM'encanta la primavera i el pop amb patates també. Molt bona versió!
ResponderEliminarPetons.
Aix... me la cruspiria ara mateix!!! visca la primavera!
ResponderEliminarpetonets
Una amanida de plat únic boníssima! a casa el pop no els agrada, ami m'encanta! així que me la faré! petó
ResponderEliminarRoser ,te quedo una ensalada buenisima
ResponderEliminarbesinos
Pero que bueno!!!
ResponderEliminarUn besito
http://janakitchen.blogspot.com
Roser, un plato riquísimo, y tu blog me ha encantado! Un beso guapa
ResponderEliminarQuina delícia! És una amanida que crida el bon temps. Mmm!!!
ResponderEliminarUna abraçada!