Buscar este blog

miércoles, 28 de marzo de 2012

Amanida de pop amb puré de patata

"La primavera trompetera ya llegó..." com diu la cançó dels "Delincuentes". L'estació que ens permet gaudir de més hores de sol, de més altes temperatures, de varietat de colors....és el moment que es desperten els animals que hivernen, és el moment de les migracions....total, és la temporada que tothom treu el cap per la finestra en busca de l'escalfor del sol i on les fruites i les amanides començen a tenir més proganisme als nostres menús.

El plat d'avui, doncs, és un homenatge a la primavera. És una amanida completa plena de colors i molt lleugera. Així que, els/les que estigueu en plena "operació bikini", agafeu apunts!!

Ingredients (per 2-3 persones):

- 3 patates
- 1/2 ceba tendra
- 1/2 pebrot vermell
- 1 pebrot verd
- 300 g de potes de pop cuites (i congelades)
- pebre vermell
- Oli d'oliva
- Sal maldon


Preparació:

1. Pelem i tallem les patates i les bullim fins que estiguin toves. Les aixafem amb una forquilla o les passem per un passa-purés, per formar un puré. El sal-pebrem i reservem.

2. Tallem la ceba i els pebrots ben petitó i ho reservem.

3. Un cop tinguem les potes de pop tallades a rodanxes i descongelades, les refresquem sota l'aigua i les escalfem un parell de minuts al microones.

4. A la base del plat posem el puré de patata. Per sobre, hi escampem la ceba i els pebrots. Finalment posem el pop i amanim amb pebre vermell, dolç o picant, sal maldon i un bon raig d'oli d'oliva extra verge.

Una manera diferent de menjar el clàssic pop amb patates.

A disfrutar!!

Bon profit!!

25 comentarios:

  1. Muy rico Roser, si las viera mi marido con lo que le gustan......besitos

    ResponderEliminar
  2. Una proposta ben refrescant, Roser! Tot i que pels pebrots de temporada encara ens haurem d'esperar una mica... el que sí que trobem són les primeres fruites i verdures(bròquil, cireres, nespres...) el pop és boníssim! En menjaria a grapats!

    ResponderEliminar
  3. Sempre dic el mateix: la cuina amb pop és el meu gran tema pendent! És que a casa no en tenim costum, i això que ens agrada!
    Aquesta versió en amanida la trobo original i molt adequada per la calor que comença fer, que ja vénen de gust entrants freds com aquest ;)

    ResponderEliminar
  4. Que rico, me la apunto ideal ensalada!!
    Y que viva la primavera, es la mejor estación del año!!
    Besines
    Nieves

    ResponderEliminar
  5. m'encanta el pop! però no en cuino mai, em fa por que quedi dur. petonets

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Aquest esta ja cuinat i congelat. Jo tampoc me'n refio de cuinar-ne...

      Eliminar
  6. Quina amanideta més bona! Però jo mai l'he cuit tampoc, tinc ganes de provar-ho!
    Petonets
    Sandra

    ResponderEliminar
  7. Ara mas tocat la fibra amb aquest plat tan refrescant...

    Prefereixo no mirar!!

    ResponderEliminar
  8. Venga! Que ens hem de posar a punt pel bon temps!! Plats lleugers i refrescants! Petons

    ResponderEliminar
  9. Una ensalada muy rica, roser.
    Que viva la primavera y el buen tiempo
    Besitos

    ResponderEliminar
  10. L' he vista moltes vegades en menú però a mi el pop se´m resisteix, tot i que quan veus aquesta amanida els ulls se´m claven a ella. Visca la primavera trompetera!

    ResponderEliminar
  11. Que rica ensalada mmm como me gusta el pulpo sin duda la boy hacer besos

    ResponderEliminar
  12. ,m'encanta el pop, aquest teu de ben segur es bonissim

    ResponderEliminar
  13. Fa molt temps que no menjo amanida de pop i els de les millors!!! M´agrada molt com l´has presentat!! petons,

    ResponderEliminar
  14. L'operació bikini la deixarem per una mica més endavant..
    Aquesta amanida ha d'estar molt requetebona. Petons

    ResponderEliminar
  15. El pop es dels menjars que he provat no fa pas masa i no está malament... amb aquesta amanideta de primavera ha d'estar boníssim.
    Petonets.

    ResponderEliminar
  16. una combinacion maravillosa me encanta el pulpo y esta receta esta muy bien
    peto

    ResponderEliminar
  17. Aquesta li ha d'agradar a la reina galega del meu cor!! :)

    ResponderEliminar
  18. M'encanta la primavera i el pop amb patates també. Molt bona versió!
    Petons.

    ResponderEliminar
  19. Aix... me la cruspiria ara mateix!!! visca la primavera!
    petonets

    ResponderEliminar
  20. Una amanida de plat únic boníssima! a casa el pop no els agrada, ami m'encanta! així que me la faré! petó

    ResponderEliminar
  21. Roser ,te quedo una ensalada buenisima
    besinos

    ResponderEliminar
  22. Pero que bueno!!!
    Un besito
    http://janakitchen.blogspot.com

    ResponderEliminar
  23. Roser, un plato riquísimo, y tu blog me ha encantado! Un beso guapa

    ResponderEliminar
  24. Quina delícia! És una amanida que crida el bon temps. Mmm!!!

    Una abraçada!

    ResponderEliminar

GRACIES PEL TEU COMENTARI!!