Quin títol més llarg i més descriptiu, oi? "Pos eso", avui us presento un aperitiu genial que es prepara en un plis-plas i que, a més a més, sorprén pel tipus de mermelada.
Agrair a l'empresa "La Vieja Fábrica" la possibilitat de tastar aquesta nova promoció de mermelades, que són ideals per acompanyar plats salats de peix, de carn i, fins i tot, amanides, incorporades a la vinagreta.
Aquestes dues mermelades, de ceba i pebrot dolç, corresponen a la seva gamma de "Cuina Selecta", premiada com a sabor de l'any 2011-2012, així que val la pena tastar aquestes noves varietats, per sortir de la rutina de la típica mermelada de maduixa amb l'ànec, la mermelada de taronja amb pollastre..i perquè no utilitzar verdures per donar el toc dolç als nostres plats salats??
Aquesta proposta és la primera que em va passar pel cap a l'hora de tastar aquests productes, i la veritat és que va agradar molt. Ara falta pensar en incorporar-les en un primer i segon plat......."manos a la obra"!!!
Ingredients:
- Torradetes
- Formatge camembert
- Mermelada de ceba dolça LA VIEJA FÁBRICA
- Mermelada de pebrot dolç LA VIEJA FÁBRICA
- Sèsam negre
Preparació:
1. Untem les torradetes amb una fina capa de formatge camembert, que cobreixi lleugerament la torrada.
2. Amb la meitat de les torrades hi posem la mermelada de ceba, i amb la resta la mermelada de pebrot vermell. A més, podeu posar unes llavors de sèsam negre sobre la mermelada de ceba, per donar-li més color.
.....i ja les podeu gaudir!!!
Que vagi de gust!!
No he tastat aquestes melmelades salades de la vieja fábrica, però les dolces les trobo molt bones.
ResponderEliminarLa combinació amb el camembert em sembla tot un encert!
La melmelada de pebrot i tomàquet són un clàssic, la de ceba no l'he provada veus. Lliguen taaaaaaaan bé amb el formatge cammebert.... Un aperitiu d'aquells que val més tenir-les preparades perquè sino ens pasariem tot un àpat untant i untant.... i tornant a untar...
ResponderEliminarAquests aperitius deuen ser molt bons, m'agraden aquest tipus de melmelades!
ResponderEliminarPetonets
Sandra
Ostres, un aperitiu original, segur que boníssim i facilissim de preparar. Una pregunta Roser què és el sèsam negre? és que per la foto sembla llavor de rosella...
ResponderEliminarHi ha dos tipus de sèsam, el blanc típic que sempre veiem i aquest, que és negre. Aquest el vaig comprar a una botinga de xinos!! jeje
Eliminarhttp://www.cuidadodelasalud.com/alimentos-nutritivos/beneficios-de-las-semillas-de-sesamo-negro/ aquí hi tens més info si vols! ;)
Quines torradetes, Roser! Les melmelades de verdures no fallen mai, oi? Són sempre un èxit! Petonet
ResponderEliminarUnas torradetes pica-pica bonissimes
ResponderEliminarEsas mermeladas deben estar riquísimas, sobre todo la de pimientos, la tengo que buscar
ResponderEliminarBesitos
M'agrada molt la combinació de formatge amb mermelada, i aquestes tenen tant bona pinta... Petons i bon finde!
ResponderEliminarRoser guapa,quina pinta més deliciosa,una idea fantástica per gaudir de aquestes mermelades.
ResponderEliminarUn petonet ben gran i bon cap de setmana.
Con ingredientes de primera, unas torradas primeras..Besitos
ResponderEliminarM'encanten aquests aperitius! La combinació de formatge i melmelada ha de ser boníssima!
ResponderEliminarMarta
Aquest nadals vaig fer melmelada de pebrot per primera vegada i ens va agradar molt, pero es veritat que la Vieja Fabrica es de les millors melmelades...
ResponderEliminarPetonets.
Roser ,que cosa mas rica esas tostadinas con las mermeladas ,un gustazo
ResponderEliminarbesinos