Buscar este blog

lunes, 2 de abril de 2012

Pastís de crema i maduixots

Avui celebro, amb una mica de retard, el sant de la meva mare, Dolors, que va ser divendres passat i també celebro l'arribada dels 200 seguidors!! Moltissimes gràcies per estar aquí, a tots els 200 més molts d'altres que em seguiu anònima i sileciosament.

Aquest pastís fa molt de temps que el volia fer, de fet, no és ben bé com volia que sortís, però la falta d'ingredients i la falta de temps (penseu que el vaig fer en 30 minuts, i a l'hora ja gairebé ni en quedava) em va obligar a escurçar ingredients, tot i que el resultat va ser espectacular!!

Ingredients:

- 1 làmina de pasta de full
- Maduixots


Preparació:

1. Coure la pasta de full uns 15 minuts amb el forn pre-escalfat a 220ºC.

2. Mentrestant, farem la crema pastissera com diu la recepta de l'enllaç.

3. Quan la pasta de full estigui cuita la reservarem perquè es refredi, al igual que la crema pastissera. Quan aquesta estigui tèbia l'evocarem sobre la pasta de full i, finalment, cobrirem tota la crema amb làmines de maduixots.


De vici total.

El dia que tingui tots els ingredients que necessito i el temps suficient per fer-lo, us ensenyaré el meu pastís preferit ja que dur els ingredients que més m'agraden: galeta, mascarpone, crema i fruites.... Qué será, seráaaaa....!!

Bon profit!!

25 comentarios:

  1. Aquests pastissets de crema no fallen mai, oi? I es poden combinar amb tota mena de fruites... que bo! Estaré a l'expectativa del teu pastís preferit! ;-) Petonet

    ResponderEliminar
  2. Mmmm!!!! está molt bo per lo que sembla! jeje:P
    espero la teva visita, i et segueixo!

    ResponderEliminar
  3. Dons per mi, els pastisstrs de full, crema i fruita son fantàstics...
    Petonets.

    ResponderEliminar
  4. Me encantan las fresas como quieras que me las pongas y esta propuesta muchisimo...Besos y feliz día.

    ResponderEliminar
  5. La crema pastisseria li queda perfecte a la fruita, a mi m'agrada molt i fresqueta de la nevera.
    Una abraçada

    ResponderEliminar
  6. Muchas felicidades a tu mami y a tí por los 200 seguidores Roser. la verdad es que esta tarta me encanta, es muy socorrida y lo mejor de todo es que está buenísima
    Besitos

    ResponderEliminar
  7. En tinc un de pendent molt semblant, però jo hi poso diferents fruites. És un dels postres preferits de mun germà i ja fa temps que tinc ganes de fer-li i jo que no sóc massa de dolços m'encanta sobretot amb el bon temps. Per cert, felicitats pels 200!!!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Si ja sé quin vols dir, és deliciós, però jo hi poso un ingredient més que em torna lela...ja el publicaré un dia d'aquests, que ara venen de gust aquests postres...

      Eliminar
  8. Uff, entre la mona i aquests pastissos no sé si anirem gaire bé!
    Visca el dolç, que m'encanta i amb una mica de fruita sempre millor!
    Petons

    ResponderEliminar
  9. Roser ,pues te quedo un pastel precioso para felicitar a tu mami
    besinos

    ResponderEliminar
  10. M'encanta aquest tipus de pastis, jo el faig amb varietat de frutes i queda genial! Moltes felicitats a la teva mare! petons

    ResponderEliminar
  11. Jo em quedo amb aquest pastisset, que amb maduixots m'encanta!
    Felicitats (atrassades) a la mama!
    Petons
    Sandra

    ResponderEliminar
  12. Espero que esta vez no se me borre el comentario...

    Te decía que felicidades a tu madre por su santo y a ti por los seguidores, siempre es un placer pasar por aquí y disfrutar con tus recetas, seguro que le gustó mucho tu regalo

    A ver con qué nos sorprendes cuando tengas tiempo e ingredientes

    Abrazos

    ResponderEliminar
  13. uQe tarta tan rica tan facil y tsn lucida , me a encantado , besitos

    ResponderEliminar
  14. Es una de mis favoritas sensa duda!! ;)
    Te quedó marvellous!

    ResponderEliminar
  15. És un dels meus preferits! La combinació crema-maduixa m'encanta.
    Petons.

    ResponderEliminar
  16. Hola bombón, he estado muy liada y acabo de ver las últimas entradas que has hecho; se me han puesto los dientes largos, qué rico todo, las tostadas, la ensalada de puré de patatas y encima este postre tan rico y fresco!! Enhorabuena por pasar de los 200 seguidores, en cuanto te des cuenta los duplicas. Un besazo enorme guapi

    ResponderEliminar
  17. un bàsic boníssim. Molts petonets guapa

    ResponderEliminar
  18. Me encanta esta tarta, es una de mis favoritas!

    ResponderEliminar
  19. Felicitats a la mare i felicitats per aquesta alegria que ens transmets :)

    ResponderEliminar
  20. Me encanta :)
    Un besito
    http://janakitchen.blogspot.com

    ResponderEliminar

GRACIES PEL TEU COMENTARI!!