Cercar en aquest bloc

S'està carregant...

dimarts, 10 abril de 2012

El plat combinat per cuidar-nos.....

Ja us heu acabat la mona, les torrades de santa Teresa, els bunyols.... i totes les receptes "lights" de Setmana Santa???

Jo sí, perquè com sempre dic, com més aviat s'acabi millor! jajaja

Així que a partir d'ara....i fins les vacances d'estiu (qui en tingui) no hi ha excusa per no cuidar-nos. Hem d'estar lleugers, forts i multivitaminats per aguantar les altes temperatures, la deshidratació i tot el que la fantàstica estació de l'estiu ens proporciona!!!

Per aquesta raó, la publicació d'avui és un plat complet ideal per començar aquesta nova temporada. 

Esteu llestos per eliminar els excessos i omplir-vos de salut i bons aliments???!!

Ingredients (per 1 plat combinat):

- Enciam variat
- 1 tomàquet
- Maduixes
- Un ou (de dos rovells....sorpresaa!!!!)
- Pa
- Oli d'oliva
- Vinagre balsàmic
- sal maldon i pebre


Preparació:

1. Courem l'ou a la paella, amb una mica d'oli. El farem a la planxa, no fregit.

2. Un cop cuit el salpebrerem i disposarem al plat de presentació.

3. A part, farem l'amanida punxant les fulles d'enciam per una broqueta de fusta, i posant la meitat d'un tomàquet a cada un dels extrems, per subjectar-ho bé. També hi posarem maduixes talladetes i amanirem amb oli i vinagre balsàmic.

4. Finalment, tallarem una mica de pa per sucar el rovell de l'ou, i alhora, ens ajuda a aconseguir un plat complet que ens dóna energia fins a l'hora de berenar.

Qui s'hi apunta!!??

Bon profit!!

29 comentaris:

  1. Una sana proposta, Roser! Saps que aquesta setmana també em va sortir un ou bessó? Serà que les gallines volen aprofitar el temps últimament? hehe. Petonet guapa!

    ResponElimina
  2. Doncs si que es una sorpresa a mi em sembla que mai m'ha passat lo dels dos rovells. La proposta m'encanta un menjar bo i gens pesat.
    Una abraçada

    ResponElimina
  3. Buenísimo, no solo sano, también una delicia, pero a mí ahí me falta pan... ;)

    ResponElimina
  4. Roser ,que rico me encanta es el tipico plato que repetiria a menudo
    besinos guapa

    ResponElimina
  5. Hola bombón, eso está muy bien, a poner firmes al personal, jaja... Yo suelo hacer los huevos a la plancha, me gustan más y encima los noto menos pesados. Muchas gracias por el comentario que me hiciste en mi cumple, me emocionó mucho, eres un verdadero encanto. Te mando un abrazo-achuchón muy grande. Besos guapa

    ResponElimina
  6. Tens tota la raó! a partir d'avui toca tancar boca!!! Aquest plat està força bo!!!

    ResponElimina
  7. Perfecte!!! Hem de començar ja a cuidar-nos, que la força de voluntat m'arrivi siusplau!!!jejejje (no en tinc gaire). Petons

    ResponElimina
  8. asi da gusto cuidarse,buen plato rapido y bueno
    peto

    ResponElimina
  9. doncs res de res, hem estat paxuxis de la panxa, no se jo si encara puc menjar aquest plat!! petonets

    ResponElimina
  10. Así, desde luego que da gusto depurarse. Me encanta poner frutas a las ensaladas
    Besitos

    ResponElimina
  11. Molt bo Roser!! jo també miraré de fer bondat aquesta setmana. Quin goig que fa aquesta amanida amb les maduixes, prenc nota.. Petons,

    ResponElimina
  12. Estupendo plato, para despues de los atracones de torrijas, buñuelos y MONA

    ResponElimina
  13. Un plato genial para cuidarnos, no te creas que no me vendría bien, que entre tantas cosas dulces de estos días... Se ve genial.
    Un besote

    ResponElimina
  14. Comença l'operació bikini!! però amb ous ferrats sucats amb pa???....sí! m´hi apunto!

    ResponElimina
    Respostes
    1. No són ferrats!! són a la planxa!!! jajaja...unes quantes calories les baixa! ;)

      Elimina
  15. Qué bueno y así presentado es un gustazo lo de cuidarse.
    UN besito

    ResponElimina
  16. Me quedo que me esta encantando tu blog, besotes

    ResponElimina
  17. Perfecte per després d'aquestes festes! Jo també ja començo "operación veranito". No he fet mai els ous a la planxa, sempre els faig al forn. Ja ho provaré.
    Un petonet

    ResponElimina
    Respostes
    1. al forn??? i com els fas? estic ben intrigada...

      Elimina
  18. Després de tants excessos de setmana santa, aquestes receptes sanes i lleugeres ens aniran molt bé, je je je...

    ResponElimina
  19. Menos mal que acabaron las recetas ligths jajaja porque vaya tela!!

    No imaginas cuánto me gusta mojar pan en un huevo frito, así que con dos yemas te puedas imaginar!!!

    Abrazos

    ResponElimina
  20. L'amanida 'la compro' perque la veig boníssima, OH!... però l'ou a la planxa no. Si no el faig fregit aleshores m'estimo més ou dur :)

    ResponElimina
  21. Hola Roser guapa tu

    una bona i deliciosa proposta la que ens presentes, hummm, ja començaria ara mateix a menjar

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  22. Roser guapa,m'encanta aquet plat i ja mhos està molt bé aquest plat per curar.nos en salut del excesos de ses festes¡¡¡
    El rovell d'ou m'encantta aixi dobla.
    Molts de petonets guapi.

    ResponElimina
  23. Trobar dos rovells d'ou, es com dormir a sobre un camp de trebols, diuen.. que dona sort com trepitjar... alló!
    Cuidat i et recomano un "bikini" per berenar, saps de que et parlo?
    jeje.
    Per compensar!!

    Petonets

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si q se de que em parles si... Pero intentare evitar-lo!!!jaja

      Elimina
  24. Nosaltres encara anem tibant de mona de xocolata, no hi ha manera d'acabar-la i posar-nos en solfa un altre cop!

    ResponElimina
  25. Quina xulada de recepta!!!! m'agrada molt la presentació Roser, molt acurada. Tinc tants blogs amics que sempre se'm escapen cosetes uiiiiii. Salutacions, Sandra.
    www.miscositassrv.blogspot.com

    ResponElimina

GRACIES PEL TEU COMENTARI!!