Buscar este blog

martes, 10 de abril de 2012

El plat combinat per cuidar-nos.....

Ja us heu acabat la mona, les torrades de santa Teresa, els bunyols.... i totes les receptes "lights" de Setmana Santa???

Jo sí, perquè com sempre dic, com més aviat s'acabi millor! jajaja

Així que a partir d'ara....i fins les vacances d'estiu (qui en tingui) no hi ha excusa per no cuidar-nos. Hem d'estar lleugers, forts i multivitaminats per aguantar les altes temperatures, la deshidratació i tot el que la fantàstica estació de l'estiu ens proporciona!!!

Per aquesta raó, la publicació d'avui és un plat complet ideal per començar aquesta nova temporada. 

Esteu llestos per eliminar els excessos i omplir-vos de salut i bons aliments???!!

Ingredients (per 1 plat combinat):

- Enciam variat
- 1 tomàquet
- Maduixes
- Un ou (de dos rovells....sorpresaa!!!!)
- Pa
- Oli d'oliva
- Vinagre balsàmic
- sal maldon i pebre


Preparació:

1. Courem l'ou a la paella, amb una mica d'oli. El farem a la planxa, no fregit.

2. Un cop cuit el salpebrerem i disposarem al plat de presentació.

3. A part, farem l'amanida punxant les fulles d'enciam per una broqueta de fusta, i posant la meitat d'un tomàquet a cada un dels extrems, per subjectar-ho bé. També hi posarem maduixes talladetes i amanirem amb oli i vinagre balsàmic.

4. Finalment, tallarem una mica de pa per sucar el rovell de l'ou, i alhora, ens ajuda a aconseguir un plat complet que ens dóna energia fins a l'hora de berenar.

Qui s'hi apunta!!??

Bon profit!!

29 comentarios:

  1. Una sana proposta, Roser! Saps que aquesta setmana també em va sortir un ou bessó? Serà que les gallines volen aprofitar el temps últimament? hehe. Petonet guapa!

    ResponderEliminar
  2. Doncs si que es una sorpresa a mi em sembla que mai m'ha passat lo dels dos rovells. La proposta m'encanta un menjar bo i gens pesat.
    Una abraçada

    ResponderEliminar
  3. Buenísimo, no solo sano, también una delicia, pero a mí ahí me falta pan... ;)

    ResponderEliminar
  4. Roser ,que rico me encanta es el tipico plato que repetiria a menudo
    besinos guapa

    ResponderEliminar
  5. Hola bombón, eso está muy bien, a poner firmes al personal, jaja... Yo suelo hacer los huevos a la plancha, me gustan más y encima los noto menos pesados. Muchas gracias por el comentario que me hiciste en mi cumple, me emocionó mucho, eres un verdadero encanto. Te mando un abrazo-achuchón muy grande. Besos guapa

    ResponderEliminar
  6. Tens tota la raó! a partir d'avui toca tancar boca!!! Aquest plat està força bo!!!

    ResponderEliminar
  7. Perfecte!!! Hem de començar ja a cuidar-nos, que la força de voluntat m'arrivi siusplau!!!jejejje (no en tinc gaire). Petons

    ResponderEliminar
  8. asi da gusto cuidarse,buen plato rapido y bueno
    peto

    ResponderEliminar
  9. doncs res de res, hem estat paxuxis de la panxa, no se jo si encara puc menjar aquest plat!! petonets

    ResponderEliminar
  10. Así, desde luego que da gusto depurarse. Me encanta poner frutas a las ensaladas
    Besitos

    ResponderEliminar
  11. Molt bo Roser!! jo també miraré de fer bondat aquesta setmana. Quin goig que fa aquesta amanida amb les maduixes, prenc nota.. Petons,

    ResponderEliminar
  12. Estupendo plato, para despues de los atracones de torrijas, buñuelos y MONA

    ResponderEliminar
  13. Un plato genial para cuidarnos, no te creas que no me vendría bien, que entre tantas cosas dulces de estos días... Se ve genial.
    Un besote

    ResponderEliminar
  14. Comença l'operació bikini!! però amb ous ferrats sucats amb pa???....sí! m´hi apunto!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. No són ferrats!! són a la planxa!!! jajaja...unes quantes calories les baixa! ;)

      Eliminar
  15. Qué bueno y así presentado es un gustazo lo de cuidarse.
    UN besito

    ResponderEliminar
  16. Perfecte per després d'aquestes festes! Jo també ja començo "operación veranito". No he fet mai els ous a la planxa, sempre els faig al forn. Ja ho provaré.
    Un petonet

    ResponderEliminar
  17. Després de tants excessos de setmana santa, aquestes receptes sanes i lleugeres ens aniran molt bé, je je je...

    ResponderEliminar
  18. Menos mal que acabaron las recetas ligths jajaja porque vaya tela!!

    No imaginas cuánto me gusta mojar pan en un huevo frito, así que con dos yemas te puedas imaginar!!!

    Abrazos

    ResponderEliminar
  19. L'amanida 'la compro' perque la veig boníssima, OH!... però l'ou a la planxa no. Si no el faig fregit aleshores m'estimo més ou dur :)

    ResponderEliminar
  20. Hola Roser guapa tu

    una bona i deliciosa proposta la que ens presentes, hummm, ja començaria ara mateix a menjar

    mil petonets Susanna

    ResponderEliminar
  21. Roser guapa,m'encanta aquet plat i ja mhos està molt bé aquest plat per curar.nos en salut del excesos de ses festes¡¡¡
    El rovell d'ou m'encantta aixi dobla.
    Molts de petonets guapi.

    ResponderEliminar
  22. Trobar dos rovells d'ou, es com dormir a sobre un camp de trebols, diuen.. que dona sort com trepitjar... alló!
    Cuidat i et recomano un "bikini" per berenar, saps de que et parlo?
    jeje.
    Per compensar!!

    Petonets

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Si q se de que em parles si... Pero intentare evitar-lo!!!jaja

      Eliminar
  23. Nosaltres encara anem tibant de mona de xocolata, no hi ha manera d'acabar-la i posar-nos en solfa un altre cop!

    ResponderEliminar
  24. Quina xulada de recepta!!!! m'agrada molt la presentació Roser, molt acurada. Tinc tants blogs amics que sempre se'm escapen cosetes uiiiiii. Salutacions, Sandra.
    www.miscositassrv.blogspot.com

    ResponderEliminar

GRACIES PEL TEU COMENTARI!!