Ja us heu acabat la mona, les torrades de santa Teresa, els bunyols.... i totes les receptes "lights" de Setmana Santa???
Jo sí, perquè com sempre dic, com més aviat s'acabi millor! jajaja
Així que a partir d'ara....i fins les vacances d'estiu (qui en tingui) no hi ha excusa per no cuidar-nos. Hem d'estar lleugers, forts i multivitaminats per aguantar les altes temperatures, la deshidratació i tot el que la fantàstica estació de l'estiu ens proporciona!!!
Per aquesta raó, la publicació d'avui és un plat complet ideal per començar aquesta nova temporada.
Esteu llestos per eliminar els excessos i omplir-vos de salut i bons aliments???!!
Ingredients (per 1 plat combinat):
- Enciam variat
- 1 tomàquet
- Maduixes
- Un ou (de dos rovells....sorpresaa!!!!)
- Pa
- Oli d'oliva
- Vinagre balsàmic
- sal maldon i pebre
Preparació:
1. Courem l'ou a la paella, amb una mica d'oli. El farem a la planxa, no fregit.
2. Un cop cuit el salpebrerem i disposarem al plat de presentació.
3. A part, farem l'amanida punxant les fulles d'enciam per una broqueta de fusta, i posant la meitat d'un tomàquet a cada un dels extrems, per subjectar-ho bé. També hi posarem maduixes talladetes i amanirem amb oli i vinagre balsàmic.
4. Finalment, tallarem una mica de pa per sucar el rovell de l'ou, i alhora, ens ajuda a aconseguir un plat complet que ens dóna energia fins a l'hora de berenar.
Qui s'hi apunta!!??
Bon profit!!
Una sana proposta, Roser! Saps que aquesta setmana també em va sortir un ou bessó? Serà que les gallines volen aprofitar el temps últimament? hehe. Petonet guapa!
ResponderEliminarDoncs si que es una sorpresa a mi em sembla que mai m'ha passat lo dels dos rovells. La proposta m'encanta un menjar bo i gens pesat.
ResponderEliminarUna abraçada
Buenísimo, no solo sano, también una delicia, pero a mí ahí me falta pan... ;)
ResponderEliminarRoser ,que rico me encanta es el tipico plato que repetiria a menudo
ResponderEliminarbesinos guapa
Hola bombón, eso está muy bien, a poner firmes al personal, jaja... Yo suelo hacer los huevos a la plancha, me gustan más y encima los noto menos pesados. Muchas gracias por el comentario que me hiciste en mi cumple, me emocionó mucho, eres un verdadero encanto. Te mando un abrazo-achuchón muy grande. Besos guapa
ResponderEliminarTens tota la raó! a partir d'avui toca tancar boca!!! Aquest plat està força bo!!!
ResponderEliminarPerfecte!!! Hem de començar ja a cuidar-nos, que la força de voluntat m'arrivi siusplau!!!jejejje (no en tinc gaire). Petons
ResponderEliminarasi da gusto cuidarse,buen plato rapido y bueno
ResponderEliminarpeto
doncs res de res, hem estat paxuxis de la panxa, no se jo si encara puc menjar aquest plat!! petonets
ResponderEliminarAsí, desde luego que da gusto depurarse. Me encanta poner frutas a las ensaladas
ResponderEliminarBesitos
Molt bo Roser!! jo també miraré de fer bondat aquesta setmana. Quin goig que fa aquesta amanida amb les maduixes, prenc nota.. Petons,
ResponderEliminarEstupendo plato, para despues de los atracones de torrijas, buñuelos y MONA
ResponderEliminarUn plato genial para cuidarnos, no te creas que no me vendría bien, que entre tantas cosas dulces de estos días... Se ve genial.
ResponderEliminarUn besote
Comença l'operació bikini!! però amb ous ferrats sucats amb pa???....sí! m´hi apunto!
ResponderEliminarNo són ferrats!! són a la planxa!!! jajaja...unes quantes calories les baixa! ;)
EliminarQué bueno y así presentado es un gustazo lo de cuidarse.
ResponderEliminarUN besito
Me quedo que me esta encantando tu blog, besotes
ResponderEliminarPerfecte per després d'aquestes festes! Jo també ja començo "operación veranito". No he fet mai els ous a la planxa, sempre els faig al forn. Ja ho provaré.
ResponderEliminarUn petonet
al forn??? i com els fas? estic ben intrigada...
EliminarDesprés de tants excessos de setmana santa, aquestes receptes sanes i lleugeres ens aniran molt bé, je je je...
ResponderEliminarMenos mal que acabaron las recetas ligths jajaja porque vaya tela!!
ResponderEliminarNo imaginas cuánto me gusta mojar pan en un huevo frito, así que con dos yemas te puedas imaginar!!!
Abrazos
jo m'apunto!
ResponderEliminarL'amanida 'la compro' perque la veig boníssima, OH!... però l'ou a la planxa no. Si no el faig fregit aleshores m'estimo més ou dur :)
ResponderEliminarHola Roser guapa tu
ResponderEliminaruna bona i deliciosa proposta la que ens presentes, hummm, ja començaria ara mateix a menjar
mil petonets Susanna
Roser guapa,m'encanta aquet plat i ja mhos està molt bé aquest plat per curar.nos en salut del excesos de ses festes¡¡¡
ResponderEliminarEl rovell d'ou m'encantta aixi dobla.
Molts de petonets guapi.
Trobar dos rovells d'ou, es com dormir a sobre un camp de trebols, diuen.. que dona sort com trepitjar... alló!
ResponderEliminarCuidat i et recomano un "bikini" per berenar, saps de que et parlo?
jeje.
Per compensar!!
Petonets
Si q se de que em parles si... Pero intentare evitar-lo!!!jaja
EliminarNosaltres encara anem tibant de mona de xocolata, no hi ha manera d'acabar-la i posar-nos en solfa un altre cop!
ResponderEliminarQuina xulada de recepta!!!! m'agrada molt la presentació Roser, molt acurada. Tinc tants blogs amics que sempre se'm escapen cosetes uiiiiii. Salutacions, Sandra.
ResponderEliminarwww.miscositassrv.blogspot.com