Voleu esmorzar amb productes ecològics procedents de la Comunitat Valenciana?
Avui
us vull presentar una empresa que té cura del medi ambient i, alhora,
de la nostra salut, ja que produeix aliments de la manera més natural
posible, aquest és el FORN DEL PARRAL, de Castelló.
És
una empresa amb més de 30 anys d’experiència, oferint i garantint
productes ecològics per a persones que valoren i volen una alimentació
sana.
Si voleu veure detalladament com fan l’elaboració del seu pa, només cal que cliqueu AQUÍ i podreu veure amb detall cada un dels passos que segueixen per arribar al producte final.
Els
productes que venen són: farines, pans, brioixeria i snacks tipus
crackers, tots ells deliciosos. Només em falta agrair la generositat que
han tingut d’enviar-me tot aquest lot que us mostro a les següents
fotografies:
Farina de blat blanca
Farina d’espelta integral
Pa blanc de motlle
Pa de kamut de motlle
Brioix de xocolata
Galetes d’algues (d’espelta)
Cracker d’espelta
Cracker d'espelta amb xocolata
Crackers de sèsam (d’espelta)
Galetes de civada
Magdalenes de sègol
Magdalenes d’espelta sense sucre
I
aquí us deixo dos tipus d’esmorzar: el dolç i el salat, perquè tingueu
suficients idees per gaudir al màxim d’aquest pont (qui en tingui):
Café amb llet amb sortit de brioixeria ecològica : brioix i magdalenes
Xocolata a la tassa amb galetes de civada: lleugeres i al punt de dolç
Crackers de sèsam embolicats amb encenalls de pernil ibèric: per gourmets
Entrepà de pa de kamut amb tomàquet i pernil ibèric
Qualsevol d'aquests esmorzars té èxit assegurat!!
Bon profit!
Estos panes son ideales para cualquier momento y para rellenarlos con cualquier cosa, besos
ResponderEliminarEm quedo amb les galetes de civada i els cràckers de sèsam, quina bona pinta que fan!
ResponderEliminarRoser se m'ha fet la boca aigua amb tanta varietat d'aliments!! Quina bona pinta! Petons
ResponderEliminarQue estupendos productos una suerte que hayas disfrutado de ellos, de todas las formas que lo propones me gustan mucho besos
ResponderEliminarQue bien me vendría, sobre todo para un desayuno de esos de domingo, bien relajadita
ResponderEliminarBesitos
ummm que bó!!! m'emporto el pa de kamut amb tomáquet
ResponderEliminarY súper sano.
ResponderEliminarY eso que yo nunca desayuno ;)
JO em quedo amb tots per fer-hi un bufet!
ResponderEliminarJo em quedo amb el pa de kamut amb prnil ibèric
ResponderEliminarPetonets.
Carai quin esmorzar més bo.
ResponderEliminarUna abraçada
nuy bueno todo , besos
ResponderEliminarDicen que el desayuno es la comida más importante del día, con productos tan ricos como estos seguro que queda de miedo!! Me quedo con un poco de dulce y otro de salado, así queda la cosa más compensada ;)
ResponderEliminarAbrazos y buena semana
Aquesta es la marca de farina integral de sègol que utilitze normalment donat que la venen en una tenda prop de casa. De vegades utilitze altres que compre on line, però sembre acaba tornant a aquesta. La resta de productes no els conec però tenen bona pinta.
ResponderEliminarPetons