Buscar este blog

sábado, 28 de abril de 2012

Esmorzars amb Forn Del Parral

Voleu esmorzar amb productes ecològics procedents de la Comunitat Valenciana?

Avui us vull presentar una empresa que té cura del medi ambient i, alhora, de la nostra salut, ja que produeix aliments de la manera més natural posible, aquest és el FORN DEL PARRAL, de Castelló.

És una empresa amb més de 30 anys d’experiència, oferint i garantint productes ecològics per a persones que valoren i volen una alimentació sana.

Si voleu veure detalladament com fan l’elaboració del seu pa, només cal que cliqueu AQUÍ i podreu veure amb detall cada un dels passos que segueixen per arribar al producte final.

Els productes que venen són: farines, pans, brioixeria i snacks tipus crackers, tots ells deliciosos. Només em falta agrair la generositat que han tingut d’enviar-me tot aquest lot que us mostro a les següents fotografies:


Farina de blat blanca
Farina d’espelta integral
Pa blanc de motlle
Pa de kamut de motlle
Brioix de xocolata


Galetes d’algues (d’espelta)
Cracker d’espelta
Cracker d'espelta amb xocolata
Crackers de sèsam (d’espelta)
Galetes de civada
Magdalenes de sègol
Magdalenes d’espelta sense sucre

I aquí us deixo dos tipus d’esmorzar: el dolç i el salat, perquè tingueu suficients idees per gaudir al màxim d’aquest pont (qui en tingui):

Café amb llet amb sortit de brioixeria ecològica : brioix i magdalenes


Xocolata a la tassa amb galetes de civada: lleugeres i al punt de dolç


Crackers de sèsam embolicats amb encenalls de pernil ibèric: per gourmets


Entrepà de pa de kamut amb tomàquet i pernil ibèric


Qualsevol d'aquests esmorzars té èxit assegurat!!

Bon profit!

13 comentarios:

  1. Estos panes son ideales para cualquier momento y para rellenarlos con cualquier cosa, besos

    ResponderEliminar
  2. Em quedo amb les galetes de civada i els cràckers de sèsam, quina bona pinta que fan!

    ResponderEliminar
  3. Roser se m'ha fet la boca aigua amb tanta varietat d'aliments!! Quina bona pinta! Petons

    ResponderEliminar
  4. Que estupendos productos una suerte que hayas disfrutado de ellos, de todas las formas que lo propones me gustan mucho besos

    ResponderEliminar
  5. Que bien me vendría, sobre todo para un desayuno de esos de domingo, bien relajadita
    Besitos

    ResponderEliminar
  6. ummm que bó!!! m'emporto el pa de kamut amb tomáquet

    ResponderEliminar
  7. Y súper sano.
    Y eso que yo nunca desayuno ;)

    ResponderEliminar
  8. JO em quedo amb tots per fer-hi un bufet!

    ResponderEliminar
  9. Jo em quedo amb el pa de kamut amb prnil ibèric
    Petonets.

    ResponderEliminar
  10. Carai quin esmorzar més bo.
    Una abraçada

    ResponderEliminar
  11. Dicen que el desayuno es la comida más importante del día, con productos tan ricos como estos seguro que queda de miedo!! Me quedo con un poco de dulce y otro de salado, así queda la cosa más compensada ;)

    Abrazos y buena semana

    ResponderEliminar
  12. Aquesta es la marca de farina integral de sègol que utilitze normalment donat que la venen en una tenda prop de casa. De vegades utilitze altres que compre on line, però sembre acaba tornant a aquesta. La resta de productes no els conec però tenen bona pinta.
    Petons

    ResponderEliminar

GRACIES PEL TEU COMENTARI!!