L'ingredient escollit a la Recepta del 15 d'aquest mes és l'ARRÒS!!
I els companys que ho organitzen ens diuen "amb l'arròs si que farem
feliços a molts, oi??". Segur que sí, però per mi, aquesta proposta té
tant avantatges com inconvenients. Avantatges perquè amb l'arròs es
poden fer mil i una receptes, i inconvenients perquè, de totes elles,
quina m'agrada més per publicar??
No
creieu que com més tenim, més difícil se'ns fa elegir?? Doncs això és
el que m'ha passat amb aquest ingredient, tenia varis plats i,
finalment, m'he decidit per dos: el que avui us presento, un tomàquet farcit amb un arròs molt especial, que m'encanta quan fa caloreta, i un risotto dolç que t'he l'has de menjar assentat i ben agafat per evitar caure.........però us haureu d'esperar a la propera entrada, dia
15!!!
Ingredients (per a dues persones):
- 2 tomàquets madurs (per farcir)
- Arròs blanc cuit
- Un gra d'all
- Pinyons
- Fulles fresques d'alfàbrega
- Parmesà
- Oli d'oliva
- Sal i pebre
Preparació:
1. Tallem el barret del tomàquet i el buidem per dins, amb l'ajuda d'una cullera.
2. Fregim en una paella el gra d'all ben talladet. Quan començi a agafar color, hi afegim pinyons al gust i l'arròs blanc cuit. Seguidament hi incorporem les fulles d'alfàbrega ben picadetes, el parmesà ratllat i salpebrerem.
3. Farcirem el tomàquet amb l'arròs al pesto, i decorarem amb una mica més de parmesà i una fulla d'alfàbrega fresca!!
Aquest plat és perfecte si l'acompanyem d'una clara ben fresqueta.......si això no és vida............
Bon profit!!
Una proposta molt primaverenca! A mi l'arròs m'agrada de totes maneres, fins i tot bullit!
ResponderEliminarM'anoto la proposta!
Petonets!
Anna
Me gusta este plato y para el tiempo que llega es muy buena idea, platitos ligero, pero no por eso menos ricos.
ResponderEliminarUn besote
JA HA ARRIVAT LA PRIMAVERA AMB AQUEST ARROS TAN BO
ResponderEliminarun tomate asi es muy tentador,me encanta todo lo que has puesto.
ResponderEliminarpeto
Qué rico platito para disfrutar los días de calor, me encanta Roser. A mi también el arroz me parece un ingrediente increíble por lo versátil que es
ResponderEliminarBesitos
Frequet i bo, Roser. Ideal per anar de pic-nic! Petonet i bon cap de setmana
ResponderEliminarL'arròs té tantes possibilitats que es fa difícil trobar la recepta, oi? A mi m'està passant el mateix :)
ResponderEliminarAquests tomàquets han de ser molt gustosos ideals pels dies de calor que ja s'acosten!
Un entrant ideal per a un dia de calor! Encara estic pensant què fer per la recepta del 15!!1 se m'aculula la feina...! bon cap de setmana!
ResponderEliminarUn entrant ideal per a un dia de calor! Encara estic pensant què fer per la recepta del 15!!1 se m'aculula la feina...! bon cap de setmana!
ResponderEliminarRoser ,que bueno ese tomate relleno ,rico y sano ,me gusta
ResponderEliminarbesinos
Una recepta ben fresqueta!! L'arros té tantes infinitats en la cuina...és genial! petons
ResponderEliminarUn plat perfecte per aquests dies calorosos que tan estic esperant. T'ha quedat molt bé.
ResponderEliminarUna abraçada
Un plato genial, refescante, muy apetecible a la vista y de sabor sin duda estupendo besos
ResponderEliminarJo soc molt de risotto, ja estic esperant per al 15!! :)
ResponderEliminarun plat ideal pel bon temps!!! petonets
ResponderEliminarQué cosa más rica, me encantan los tomates rellenos de arroz. De lo más apetecible para el verano.
ResponderEliminarBesotes, guapa.
Els tomàquets farcits són genials, i si a sobre els hi poses aquest arrosset... nyam, nyam!!
ResponderEliminarQuines ganes de veure la proposta dolça!
Moltes gràcies per participar reina!
Petonets
Sandra
Qué ricos estos tomates, los haré dentro de unos meses, cuando tenga mis propios tomates y cuando la albahaca esté grande (acaba de germinar). Me gusta mucho el colorido que tiene y el sabor tiene que estar genial. Un beso guapi
ResponderEliminarHola Roser guapa tu
ResponderEliminarArròs hummm, a casa son uns fanatics de l´arròs, sobre tot el meu fill, es pasaria la vida només menjan arròs, la teva proposta queda molt bona
Bon cap de setmana i mil petonets Susanna
M'agraden molt aquests ingredients que has posat!! Esperarem a la següent recepta... PEtons
ResponderEliminarM'encanta la combinació del tomàquet i el pesto, i fer-la en forma de tomàquet farcit em sembla genial!
ResponderEliminarHola me llamo Nieves y me gusta tu cocina me quedo por aqui
ResponderEliminarbesos
Vaya bocaditos más exquisitos, me encanta el relleno, una combinación deliciosa!!!
ResponderEliminarAiiii volia participar-hi però no he pogut. Es veu molt sa aquest plat i menjaria pesto fins i tot amb una paelleta (que no!). Fins aviat!
ResponderEliminarRoger
que bonitos quedan esos tomates presentados de esa forma
ResponderEliminar¡¡besos¡¡
hola Roser, jo també vaig dubtar si feia alguna coseta amb tomaquets per la recepta del 15, i al final he fet una dolça... m´encantan els tomaquets així farcits.... petons, i bon diumenge.
ResponderEliminarFresquísima receta, seguro que buena cantidad de lectores la haremos esta primavera.
ResponderEliminarBesos.
Tens tota la raó. Hi ha mil propostes i mai saps quina és la millor. El problema (o no) és que tot és tan bo. Què faríem sense el menjar. M'encanta aquesta proposta. Ideal pels dies calorosos que vindran.
ResponderEliminarUna abraçada!
Caram, quina cosa més original i bona! I ara que ve l'estiu, els arrossos venen de gust així, fresquets, com les amanides! ;)
ResponderEliminarUna proposta deliciosa.
Moltes gràcies per participar!
Petonets!
wonderful presentation.
ResponderEliminarUn plat d'estiu genial!!!
ResponderEliminarpetonets