Avui us presento unes altres galetes! Aquestes no són ni mallorquines, ni sevillanes, ni del nostre continent....són americanes!! I a qui no li agraden aquelles galetes grans (com tot el que és americà), amb un fort gust a mantega, i una textura rústica, cruixent, que et provoquen addicció.....A mi m'encanten, però cal anar en compte!
La recepta d'avui conté bastanta menys mantega que la clàssica, però es nota moltissim en sabor, així que val la pena reduir-ne calories, si aquesta no afecta al gust.
Clàssicament van acompanyades de xocolata (tipus Chips-ahoy) i/o fruits secs. Aquestes tenen nabius deshidratades......un petit luxe al paladar!
Ingredients (per 12 galetes grans):
-100 g sucre integral
- 50 g sucre blanc
- 90 g mantega
- 1 ou
- 210 g farina per reposteria SANTA RITA
- 1 culleradeta de llevat
- Nabius deshidratades
Preparació:
1. Mesclem, amb unes varilles, la mantega, que estarà ben tova, i els sucres.
2. Quan la mescla estigui ben uniforme, afegim l'ou i la farina amb el llevat. Remenem bé, amb l'ajuda d'una espàtula i, finalment, afegim les nabius.
3. Fem boletes de la massa i les aplanem sobre la safata del forn amb paper sulfuritzat, donant-li forma de galeta.
4. Les couem al forn pre-escalfat a 180º uns 10-15 minuts, fins que s'hagin daurat. Hem de deixar-les refredar perquè agafin la consistència i textura característica!
No podreu parar!!!
Com sempre, és una recepta molt fàcil, es fa en 10 minuts més el temps del forn. No hi ha excusa!!!! Sobretot pels que em dieu "és que jo no tinc temps". Només cal posar-s'hi!!
Per cert, avui me'n vaig cap a Madrid, i no torno fins dilluns, espero portar-vos algun reportatge gastronòmic! Que tingueu un bon cap de setmana!!
Bon profit!!
Quina adicció començaria a menjar i no pararia!! Petons
ResponderEliminarBoníssimes de qualsevol manera, nyam!!
ResponderEliminarPetons
Sandra
Roser ,que buenas tiene que estar para tomar con un cafetin en la merienda
ResponderEliminarbesinos
Roser, ummmmmmmm ¡¡¡que bones!!!!
ResponderEliminarSegur que t´ho passaràs molt bé per Madrid, aquí ens has deixat molt bones galetes... t´han quedat perfectes. Petons,
ResponderEliminarA mi me encantan las galletas que lucen así, mucho más que esas que salen todas perfectas.
ResponderEliminarBesitos y pásalo bien
Las cookies, qué bendición!!
ResponderEliminarDE cualquier cosa están ricas
Ala, tú nos dejas la foto de las galletas y te vas a Madrid! Jeje, sí que son un vicio... yo no hago muy a menudo ciertas cosas porque no tengo demasiada voluntad de no comérmelas y las cookies son una de ellas. Que lo pases genial guapi!
ResponderEliminarM'encanten les cookies, de qualsevol manera. Ara mateix acabo de preparar la masa per fer-ne!!!
ResponderEliminarPetonets.
Que buenas cookies!!
ResponderEliminara mí me gustan todas ;). SEguro que te lo pasas genial en Madrid con una buena ruta de tienditas, ya nos contarás.
un beso !
Te esperamos el lunes..mientras comemos estas ricas galletas..
ResponderEliminarBss
Unas galletas deliciosa si señor y con mucho encanto.Besos y gracias preciosa.
ResponderEliminarJa m'ho imagino que no pots parar, han de ser boníssimes!
ResponderEliminarQue bones, jo els nabius els poso tan els postres con a les amanides m'encanten. Espero que t'ho pasis genial per Madrid, a veure quines tapes hauràs menjat ;)
ResponderEliminarUna abraçada
El fet és que siguin addictives si no,malament! M´agrada la combinació de sucres que porta la recepta.
ResponderEliminarM'encanten aquesta mena de galetes, i amb els nabius han de ser molt bones.
ResponderEliminarBon viatge por "los madriles"!
Marta
¡Qué galletas más ricas!.
ResponderEliminarEsperamos tu reportaje madrileño, jejeje.
Un besote.
Desde luego no hay excusa para no hacer esta receta, a mí me gustan mucho este tipo de galletas para desayunar, además que queden con este aspecto de caseras me llama mucho la atención
ResponderEliminar¡Espero que lo hayas pasado bien! Ya nos contarás...
Abrazos
Sort que si les fem a casa les podem fer més petites...
ResponderEliminarA veure amb que ens sorprens de la teva visita a Madrid.;)
Petonets.
Ya había hecho este tipo de cookies pero no con arandanos, tienen que quedar muy bien, me lo apunto y lo pruebo
ResponderEliminarBesotes Roser guapetona
Que buenas tienen que estar!!! Besos.
ResponderEliminarHola guapa tu
ResponderEliminarque macos, segur que no varen durar massa estona
mil petonets Susanna