Buscar este blog

viernes, 8 de junio de 2012

Pastís cremós de llet

Avui us presento un pastís-bescuit-pudding, no sé quin nom posar-li, que és sorprenent en sabor i, sobretot, en textura.

El vaig treure del bloc de la Cristina, de Kanela y limón , que fa veritables meravelles. Em va semblar tan original que no vaig trigar gaire a provar de fer-lo. I no em va decebre pas! Em va semblar com si mengés crema pastissera quallada!!

Ingredients:

- 500 ml de llet
- 1 beina de vainilla
- 250 g sucre
- 150 g farina per bescuits i pastissos SANTA RITA
- 3 ous
- 30 g mantega
- pessic de sal
- Mantega i farina (per untar el motlle)
- Sucre glaç (per decorar)


Preparació:

1. Farem arrencar el bull la llet sencera amb la beina de vainilla partida per la meitat, i deixarem infusionar-ho uns 10-15 minuts.

2. Barrejarem amb l'ajuda d'unes varilles la farina, el sucre i el pessic de sal. Seguidament incorporem els 3 ous, la mantega fosa i la llet amb la vainilla infusionada.

3. Mesclem bé tota la preparació, quedarà una massa molt líquida però és normal. I ho afegim en un motlle, prèviament untat amb mantega i espolvorejat amb farina. Ho deixarem coure al forn preescalfat a 180ºC durant 45 minuts, fins que al punxar la punta d'un ganivet al centre del pastís aquest surti completament net.

4. Decorem amb sucre glaç i una fulleta de menta, que li dóna vida i color!


Un plaer pel paladar. Això sí, és molt consistent, no us espereu un pastís lleuger, no.

Com descriu l'autora, és d'una textura entre el pudding i el flam però.....................si voleu saber més ja sabeu el que us toca.......................a fer-lo vosaltres mateixos!!!

Bon profit!!

18 comentarios:

  1. Roser,posa-li el nom que vulguis, jo li poso bonissim

    ResponderEliminar
  2. Sí que té bona pinta, sí!! amb aquesta textura ha de ser molt cremós i agradable en boca!
    Petonets
    Sandra

    ResponderEliminar
  3. DOncs jo també el trobo ben original, em sembla que el provaré a casa!

    ResponderEliminar
  4. genial este pastis cremos de llet
    bon cap de setmana

    ResponderEliminar
  5. Pues lo voy a tener que hacer porque saber la textura que tiene me ha dejado intrigada
    Besitos

    ResponderEliminar
  6. Promete sabores muy agradables.
    Gracias y saludos desde Waterbridge.

    -Andy-

    ResponderEliminar
  7. Uy, qué tarta tan rica Roser, me imagino la textura y el saborcito a vainilla, una delicia. Besicos guapi

    ResponderEliminar
  8. Roser ,seguro que esta genial ,las recetas de Cristina son una maravilla y con tus manos ,acierto seguro
    besinos

    ResponderEliminar
  9. L'aspecte és fenomenal, el gust probablement també per aqui els hi agradi la crema.
    Tonets

    ResponderEliminar
  10. Ha de ser molt bo, relament és com una crema pastissera però quallada al forn enlloc del foc... boníssima!

    ResponderEliminar
  11. Hola,
    ha de ser... molt bo! es veu molt bé la textura!!! Petons

    ResponderEliminar
  12. No he provat mai un pastís com aquest, te molt bona pinta aquesta textura.
    Una abraçada

    ResponderEliminar
  13. Fa una pinta fantástica!!!!
    Petonets.

    ResponderEliminar
  14. El tall té una pinta excel·lent. M'intriga la textura. Crec que l'hauré de provar.

    Una abraçada!

    ResponderEliminar
  15. Tiene que estar uhmmmm para no parar!!! Besos

    ResponderEliminar
  16. mmmm..que pastis mes interesant!!..es veu bonissim..
    petonets

    ResponderEliminar
  17. Jo l'he fettt

    http://0001deasdeocio.blogspot.com.es/2013/02/pastel-cremoso-de-leche.html

    :)

    ResponderEliminar

GRACIES PEL TEU COMENTARI!!