Avui us presento un pastís-bescuit-pudding, no sé quin nom posar-li, que és sorprenent en sabor i, sobretot, en textura.
El vaig treure del bloc de la Cristina, de Kanela y limón , que fa veritables meravelles. Em va semblar tan original que no vaig trigar gaire a provar de fer-lo. I no em va decebre pas! Em va semblar com si mengés crema pastissera quallada!!
El vaig treure del bloc de la Cristina, de Kanela y limón , que fa veritables meravelles. Em va semblar tan original que no vaig trigar gaire a provar de fer-lo. I no em va decebre pas! Em va semblar com si mengés crema pastissera quallada!!
Ingredients:
- 500 ml de llet
- 1 beina de vainilla
- 250 g sucre
- 150 g farina per bescuits i pastissos SANTA RITA
- 3 ous
- 30 g mantega
- pessic de sal
- Mantega i farina (per untar el motlle)
- Sucre glaç (per decorar)
Preparació:
1. Farem arrencar el bull la llet sencera amb la beina de vainilla partida per la meitat, i deixarem infusionar-ho uns 10-15 minuts.
2. Barrejarem amb l'ajuda d'unes varilles la farina, el sucre i el pessic de sal. Seguidament incorporem els 3 ous, la mantega fosa i la llet amb la vainilla infusionada.
3. Mesclem bé tota la preparació, quedarà una massa molt líquida però és normal. I ho afegim en un motlle, prèviament untat amb mantega i espolvorejat amb farina. Ho deixarem coure al forn preescalfat a 180ºC durant 45 minuts, fins que al punxar la punta d'un ganivet al centre del pastís aquest surti completament net.
4. Decorem amb sucre glaç i una fulleta de menta, que li dóna vida i color!
Un plaer pel paladar. Això sí, és molt consistent, no us espereu un pastís lleuger, no.
Com descriu l'autora, és d'una textura entre el pudding i el flam però.....................si voleu saber més ja sabeu el que us toca.......................a fer-lo vosaltres mateixos!!!
Bon profit!!
Roser,posa-li el nom que vulguis, jo li poso bonissim
ResponderEliminarSí que té bona pinta, sí!! amb aquesta textura ha de ser molt cremós i agradable en boca!
ResponderEliminarPetonets
Sandra
Un exito asegurado con este pastel-- Bss
ResponderEliminarDOncs jo també el trobo ben original, em sembla que el provaré a casa!
ResponderEliminargenial este pastis cremos de llet
ResponderEliminarbon cap de setmana
Pues lo voy a tener que hacer porque saber la textura que tiene me ha dejado intrigada
ResponderEliminarBesitos
Promete sabores muy agradables.
ResponderEliminarGracias y saludos desde Waterbridge.
-Andy-
Uy, qué tarta tan rica Roser, me imagino la textura y el saborcito a vainilla, una delicia. Besicos guapi
ResponderEliminarRoser ,seguro que esta genial ,las recetas de Cristina son una maravilla y con tus manos ,acierto seguro
ResponderEliminarbesinos
L'aspecte és fenomenal, el gust probablement també per aqui els hi agradi la crema.
ResponderEliminarTonets
Ha de ser molt bo, relament és com una crema pastissera però quallada al forn enlloc del foc... boníssima!
ResponderEliminarHola,
ResponderEliminarha de ser... molt bo! es veu molt bé la textura!!! Petons
No he provat mai un pastís com aquest, te molt bona pinta aquesta textura.
ResponderEliminarUna abraçada
Fa una pinta fantástica!!!!
ResponderEliminarPetonets.
El tall té una pinta excel·lent. M'intriga la textura. Crec que l'hauré de provar.
ResponderEliminarUna abraçada!
Tiene que estar uhmmmm para no parar!!! Besos
ResponderEliminarmmmm..que pastis mes interesant!!..es veu bonissim..
ResponderEliminarpetonets
Jo l'he fettt
ResponderEliminarhttp://0001deasdeocio.blogspot.com.es/2013/02/pastel-cremoso-de-leche.html
:)